Здравейте, драги читатели днес ще ви запозная с моята история, която ми се случи около година. Моля да ме извините за правописни и пунктуационни грешки, но съм адски изнервен.Другото нещо, което ще ви помоля е да си спестите мнения от сорта "Абе ти луд ли си" , "Няма смисъл да се занимаваш" или просто ако ще пишете, нещо подигравателно не го правете, защото ако и вие бяхте на моето място, нямаше да ви е много хубаво.

Всичко се случи преди година съвсем случайно се запознах с една жена в интернет. Още като и видях снимката и полудях по нея, просто се влюбих от пръв поглед, много ме грабна. Писах и пръв и ме отрази, много се зарадвах че имам някакъв контакт с нея, просто бях щастлив, обаче с всеки изминал ден хлътвах все повече и повече по нея, направо бях полудял по нея. Другото което е така доста интересно, че и тя хлътна по мен и така се сближихме още повече, всичко вървеше добре, шегувахме се заедно, забавлявахме се, по цяла нощ сме били заедно с няколко думи, просто бях щастлив. Време е на лошата част, нормално във една такава комуникация да има караници и сърдити от всичкото. Карали сме се хиляди пъти за съвсем различни глупости и след 2-3 дни се сдобрим и пак започнем отначало това беше в продължение на 9-10 месеца. Още по лошата част е че преди 10-15 дни се скарахме и каза, че тоя път е за последно, не иска повече каквато и да е комуникация с мен, никакъв контакт с нея и т.н.
Вече без нея не се чувствам, никой .. много ми е кофти и тъжно, че я няма така бях свикнал с нея, че направо без нея се побърквам, тя знаеше всичко за мен един друг се познавахме до болка, споделяхме всяка секунда кой какво е правил днес, как му е минал деня и т.н По цял ден и по цял нощ сме говорили и сме били заедно.След скандала така нещата малко се по оптегнаха, пишехме само как си що си и до там, постоянно и казвам че ми липсва, че искам отново да имам някаква комуникация с нея, тя нищо . Искала просто да останем приятели, но аз не мога така направо ще се пръсна. Чували сме се за по 10 мин и това е. Днес и казах, че имам желание да и изпратя нещо подарък (тя е в друга държава) да я зарадвам по някакъв начин, но тя ми се развика, каза че няма нужа от нищо и т.н каза да я остава намира. Много ми липсва, колкото и преди да сме се карали, пак си искам нея (живот и здраве, някой ден като се прибере да си я видя) Искам да ви попитам вас, какво да направя да спра да и пиша за едно известно време, след което пак да я потърся или нещо друго, само и само след това да съм отново с нея, ще ви бъда благодарен ако ми предложите нещо как да постъпя и т.н не знам вече какво да правя, а нямам намерение да се отказвам от нея. Благодаря ви за вниманието и отделеното време, благодаря и на тези който са взели участие и ми помогнат по някакъв начин.

П.П Много пъти ми е казвала, нямаме никакво бъдеще защото разликата в годните ни е голяма.