- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- След подстрижка
Здравейте. Първо, извинявам се за тъпото заглавие, но не можах да измисля някое, което да пасва на въпроса ми.. И така - днес бях на фризьор да изпробвам някоя прическа, тъй като косата ми беше пораснала и реших да пробвам нещо ново. След подстрижката забелязах малко кръгче на главата, което личи като някаква рана или не знам какво. С цвят на кожата ми е и сякаш е много малка обезкосмена зона с диаметър около 2-3 сантиметра. Попрочетох в интернет за подобни образувания, но не успях да намеря каквото търся. Виждал съм го и при мои приятели и не знам от какво се получава. Може ли някой да ми обясни какво точно е това и как да се справя с него? Преди не го забелязвах изобщо докато бях с по-дълга коса, но сега се отличава сякаш винаги си е било там. Може фризьорката да ме е хванала малко надълбоко там, защото преди когато съм се подстригвал късо не съм го забелязвал.
Няма как да знаем какво ти е, особено по това описание. Ако те притеснява, отивай на дерматолог.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Възможно е ако е белег - няма да има косъмчета .Ако фризьорката те е хванала много на дълбоко - корените се виждат - както като се обръснеш , ако се бръснеш де .
Майка ми каза, че съм падал по глава. Явно е от това.