- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче относно голите снимки...
Звучи подло да измъкнеш голи снимки на момичета. Никой не може да ти отговори не защото не са им пращали такива снимки, а защото подхода при всички е различно. Момичетата са различни, нямаш гаранция че ако послушаш еди кой си ззадължително ще получиш снимка. Някои пращат лесно, дори и само ако си потърсиш (От рода на "имаш ли по-интимни фотосесии?") - такива са твърде леките жени. Други няма да ти пратят дори да си най-убедителния просто защото си ценят достойнството.
https://www.facebook.com/edward.clarke.9634?fref=nf ето ти този профил. Тя сама си качва голи снимки и снимки на путката!!!!
Кажи, че брат ти учи медицина и снимките му трябват за да разбере дали имат рак.
Здравей Даниел Веселинов Веселинов![]()
ще спреш ли с ботските се опити вече ? хора от форума ! не му отговаряйте на този ламер... тоя е идиот на 15 години е и неспира да ми спами по скайпа day goli snimki na priqtelkata si ve mn e yaka аз му викам да ти пратя снимки на чепа ? а той ми вика по-късно, и по къзно ми задава същия въпрос от по-горе... Даниеле защо спря да ми пишеш бе .апе много интересни реакций имаш расмиваш ме ако си ме забравил :d скайпа ми е death_10103 чакам те
![]()
![]()