- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Нескафе
Добре, харесвам те, признавам си, но трябва ли на всяко рефрешване да ми се появяваш на екрана, а?
тия само ни управляват мозъците с тия реклами
глупава демокрация
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
бах тая нагла реклама
станала е по- агресивна
едва ли това е начина да рекламираш нещо, досадно, даже аз ще мина на якобс от другия месец, жалко че си купих голяма кутия нес за този
и без това всеки си пие нескафе кви са тия тъпи грозни реклами
Аз съм с плюс и няма пукната рекламка. (да чукна на дърво)
аз няма да си слагам ад блок или някви джънк програмки само заради тоя сайт
по-скоро ще спра да влизам отколкото заради тая грозна и нахална рекллама да губя време с програми
дано поне са им платили добре щото явно всички от хората се дразнят
Реално не губиш повече от пет минути да си го сложиш, то си е некво приложение на самия браузър доколкото разбирам. И маха всякакви реклами, което си е МНОГО полезно. Не усещам да ми влачи компютъра, да прави някакви проблеми или глупости.
https://github.com/gorhill/uBlock/releases
страхотен е, нямам проблем с него
Абе, да ти кажа, хич не съм на ти с тая работа. Ама и аз едно време се оплаквах от реклами, та якудзата май ми каза да инсталирам въпросното приложение. Не съм забелязала да ми прави нещо на компютъра, а и си върши работата перфектно. За сега съм повече от доволна.
На телефона е още по-гадно, защото самата реклама не се вижда, но екрана става един мъглив и не мога да цъкна нищо. Трябва да се изчаква малко, докато се оправи.
edit: Преди се чудих защо става така, но вече съм убеден, че е от рекламата.
Същото, но не става за стари версии на Мозила, а аз съм с портабъли 3.6 и 4 и нямам намерение да минавам на по-ноеи
Впрочем сега действа, затворих Chrome-a и като го пуснах наново си работеше Adblock-a, бахти кефа било без реклами.
@ Лили, да си жива и здрава!
П.С. И вие де..
но така без реклами трудно биха съществували проекти като уикипедия и даже тийнпроблем![]()
Окей, да ми излезе 1-2 пъти става, ама на всяко рефрешване да ми спами... да ме извинИАват!
Само Jacobs! Да живее Jacobs!
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Поздрав за Jacobs :
https://www.youtube.com/watch?v=z1JgO8GxjXI