.

Виж резултатите на анкетата: За или против досадните форумни игри?

Гласували
56. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

33 58,93%
  • Против

23 41,07%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

За или против досадните форумни игри?

За или против досадните форумни игри?
    "Подари нещо на другия"
    "Какво мислиш за предишния"
    "Игра на асоциации"
    "Подписи и аватари"
    "Какво би направил на човека преди теб"
    "Кое от двете избирате"
    "Кажи обичам те на непознат"
    "Какво мислиш за предишния"
    и още куп други от сорта на "подаръци" и други лигавщини...

Въпроса е ясен.
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Мега фен Аватара на machoka
    Темите се изтриват периодично, има си специален раздел, няма причина да се спират. Ако ти пречат, не ги четеш, елементарно е и дори ти би се досетил.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Темите се изтриват периодично, има си специален раздел, няма причина да се спират. Ако ти пречат, не ги четеш, елементарно е и дори ти би се досетил.
    Става въпрос просто да видя на колко им се харесват и на колко не.
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Супер фен
    Не ме кефят - респективно не влизам в тях не ги чета и не ги коментирам

"Против" съм, но какво да се прави...радват им се хората!

Супер фен
    Не виждам сега какво ви пречат темите ?Преди казвахте,че хората пишещи вътре трупат само мнения.Хубаво сега като игричките станат по 50 страници се трият...!Не може да се оправдавате с това,а?И затова ви пречели?
    Разделът фън фън и пак фън си е точно за игрички...да разпуснеш след тежкия ден и да си полафиш с приятели.
    А ако ги няма игрите к'во ?Ще пишете само сериозни мнения в темите,без 'някакво забавление' ?Как ли пък не ?

Винаги съм била за игрите и ще продължавам да бъда !
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Не виждам сега какво ви пречат темите ?Преди казвахте,че хората пишещи вътре трупат само мнения.Хубаво сега като игричките станат по 50 страници се трият...!Не може да се оправдавате с това,а?И затова ви пречели?
    Разделът фън фън и пак фън си е точно за игрички...да разпуснеш след тежкия ден и да си полафиш с приятели.
    А ако ги няма игрите к'во ?Ще пишете само сериозни мнения в темите,без 'някакво забавление' ?Как ли пък не ?

По-добро мнение не съм чела,друго няма какво да кажа.И аз съм ЗА
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    [b]Не виждам сега какво ви пречат темите ?Преди казвахте,че хората пишещи вътре трупат само мнения.Хубаво сега като игричките станат по 50 страници се трият...!Не може да се оправдавате с това,а?И затова ви пречели?
    А ако ги няма игрите к'во ?Ще пишете само сериозни мнения в темите,без 'някакво забавление' ?Как ли пък не ?...[b]
    Аз съм на същото мнение.

ЗА!

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Против! Мозъците на горките тиинове са достатъчно задръстени с глупости, за да използват и последните си мегабайти за такива простотии

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Повече от фен
    Може би съм повече против, въпреки че също поствам там, но има неща, които адски много ме дразнят...Като например темата "Какво мислите за предишния?"...Всичко там е флууд, всеки повтаря едно и също "пекана, сладурка, мацка, пич", а ми се струва, че някои дори не могат да се обосноват, просто искат да чуят същото за себе си, това е глупаво...Има доста банални теми от рода на писмото, което трябва да изпратиш, за да не ти се случи нещастие...
    Наистина, повечето пишат там само, за да трупат мнения, но иначе мога да приема, че е разделът, в който уж трябва малко да релаксираш и да се забавляваш...
    Самата аз се опитвам да си налагам някакви граници или ако пиша нещо там - да не флуудя...
    Може би трябва да има някакви ограничения в този раздел, темите, в които много се флууди да се заключват или нещо такова, защото иначе това фън се превръща в съкс...

Град
    sOmEwhErE in HeLL

ЗА!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Не ме кефят - респективно не влизам в тях не ги чета и не ги коментирам

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    аз съм за, защото просто ми е кеф да си флуудя ако това може да се нарече флууд, а и след това както казаха преди мен след 50-тата страница се трият темите и се пуска нова.все пак раздела е фън
    "Целувка за лека нощ"

Този раздел "Фън, фън и пак фън" преди далеч не беше това, което е сега и беше също толкова посещаван и харесван от юзърите. Представете си ТОГАВА как само една тема "Лексикон" се превърна в "ябълката на раздора"... А сега колко къде къде по-безсмислени теми има?
    Не казвам, че всички теми трябва да са сериозни, но явно на някои хора мненията им за ФЪН просто много се различават...

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Еми аз съм ЗА форумните игри . Няма лошо да има такива теми , стига да не се повтарят по 1000 пъти в различни раздели от 'любимите' ни гости .
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Цитирай Първоначално написано от Eleonora

Винаги съм била за
    игрите и ще продължавам да бъда !
    По-добро мнение не съм чела,друго няма какво да кажа.И аз съм ЗА
    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Против съм ест.!
    Ама като има хора,които ги кефи.Според мен това не е нито забвано,нито разпускащо...а е един вид затъпяващо и флудърско.
    "Кефиш ме"
    "мацка" и т.н. и то казани от непознати хахха мноо забавно няма що ...както и безброй мнения които могат да бъдат на лично Като искате чат има си Mirc, ICQ, Skype

Че аз зарад тях влизам. Умрял съм да споделям сексуални или любовни проблеми тук. Влизам за кирията и забавлението и тея игри са част от него.

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    нямате ли си гадже да си играете, че с форумни игри се занимавате
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    ми аз пък съм си ЗА, на който не му харесват просто на не влиза да ги чете

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    za

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    тва е най-тъпия, флуудърски и олигофренски раздел в тоя форум
    алелуя.

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Цитирай Първоначално написано от Death^Forever
    Може би съм повече против, въпреки че също поствам там, но има неща, които адски много ме дразнят...Като например темата "Какво мислите за предишния?"...Всичко там е флууд, всеки повтаря едно и също "пекана, сладурка, мацка, пич", а ми се струва, че някои дори не могат да се обосноват, просто искат да чуят същото за себе си, това е глупаво...Има доста банални теми от рода на писмото, което трябва да изпратиш, за да не ти се случи нещастие...
    Наистина, повечето пишат там само, за да трупат мнения, но иначе мога да приема, че е разделът, в който уж трябва малко да релаксираш и да се забавляваш...
    Самата аз се опитвам да си налагам някакви граници или ако пиша нещо там - да не флуудя...
    Може би трябва да има някакви ограничения в този раздел, темите, в които много се флууди да се заключват или нещо такова, защото иначе това фън се превръща в съкс...
    i az taka
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

на мен ми харесват игричките-пък и наистина-не ти харесват-не ги четеш въпросните теми
    а и аз съм си дтенце,умирам си за подобни неща

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    За съм
    Не ми пречат темите, понякога и аз пиша и чета там, ей така за фън. На който не му харесва да не влиза в тях и готово
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове