.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Red face

Понеже момичето което написа темата е от днес със забрана за компютър, аз ще пиша вместо нея (тя ме помоли)! Ами, той е китарист, обича да свири в междучасията, да играе пинг понг (състезава се почти постоянно), мрази да го притесняват докато се е ядосал(едва ли има човек който не мрази това), понякога е мил, но има случаи в които е доста раздразнителен, има огромно чувство за хумор, обича да сяда по солфеж до най-добрите в групата (аз и още едно момиче), не е от най запалените по футбола, обича да се закача с всички, кисне във фесбук 99% от времето, разговорлив е, честно казано е и наистина красив

Цитирай Първоначално написано от dimexlove Виж мнението
    Понеже момичето което написа темата е от днес със забрана за компютър, аз ще пиша вместо нея (тя ме помоли)! Ами, той е китарист, обича да свири в междучасията, да играе пинг понг (състезава се почти постоянно), мрази да го притесняват докато се е ядосал(едва ли има човек който не мрази това), понякога е мил, но има случаи в които е доста раздразнителен, има огромно чувство за хумор, обича да сяда по солфеж до най-добрите в групата (аз и още едно момиче), не е от най запалените по футбола, обича да се закача с всички, кисне във фесбук 99% от времето, разговорлив е, честно казано е и наистина красив
    Ми нека dmgirl да му каже виц.Да му посте нещо забавно на стената във фейсбук.Да се усмихва повече и да разговаря с него.

Има 2 възможности:

-И двамата да се харесват.
    -Само тя да го харесва.

Цитирай Първоначално написано от SheIsWolf Виж мнението
    Ми нека dmgirl да му каже виц.Да му посте нещо забавно на стената във фейсбук.Да се усмихва повече и да разговаря с него.

Има 2 възможности:

-И двамата да се харесват.
    -Само тя да го харесва.
    По скоро второто. Той се сваля с друго момиче от техния клас. А тя разбира се не остава по-назад. Дайте примери за какво да постне на стената му. А за усмивките : тя не спира да се хили докато той е в настроение. Изобщо види ли кафеви очи усмивката не се маха от лицето и.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си