- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как се справяте с недовършените задачи ( + как учите? )
Иначе и аз не мога на музика, и на тъмно не мога/не обичам ( да си зяпам в екрана .. )
За сметка на това на шума на работа съм свикнала ( там и го работя, каквото уча, горе-долу ), но някой занимава ли ме с нещо, се разконцентрирам, разбира се.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
като ти излезе мечката колко ръце трябват толкова ще изкараш
ти ме питаш как се справям правя 10 неща наведнъж без да оплаквам и това е
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
знам, знам![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
а сега разбра ли как се справят другите?
Не, поясни ми
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...