Значи аз кво правя
График (относителен) но постоянен, с часове от до правиш това, дали си ефективен или не няма значение, важното е да го правиш. И аз се разсейвам и началото е трудно смисъл да седнеш ама с времето съм го преодолял това и знам че няма смисъл от това да мислиш че задачата е тъпа и безинтересна и не ти се прави. Просто сядаш като робот по принуда и почваш да го правиш нещото определено време, щом си решил че трябва поради някаква причина. Аз вече не мисля, т.е. направо сядам и почвам. Това дали няма да запомня нещо не ме притеснява защото никога не се случва на 100% но после с повтарянето всичко си идва на място. Аз повтарям нещата доста и в детайли смисъл разпростирам се и в страни с разни детайли. Мен винаги ме е мотивирало крайния резултат и това че ще мога да правя нещо повече от другите след като приключа. Също аз много и повтарям нещата които не разбирам и накрая след толкова повтаряне странно ги разбирам или приемам за истина ( примерно някви формули и теории).
Също записвам много, правя клипове( дали с теллефон или да ги сваля, примерно за някоя програма с хиляди функции) складирам в един външен хард всичко което е било от унито и работа, обичам да складирам и да вадя като му дойде времето, защото както казваш има доста джънк дето засега не трябва.
Като цяло пак казвам, не мисля дали тр да седна да уча или правя нещо а просто сядам и го правя без да мисля дали трябва :д
така се получава