Бих искала да помоля главно мъжката част във форума, но също и женската за мнение по следната ситуация...
В момента съм във връзка с момче от горе-долу 4 месеца, в които вече два пъти сме имали сериозни спорове заради това че веднъж той флиртуваше с друго момиче пред мен, както и че прикри (според неговите думи неосъзнато) че той е инициирал контакт с бившата си приятелка, след като първо каза, че тя го е потърсила. Говорихме и обсъждахме много въпросите, като той наистина звучеше убеден, че иска да е с мен и че трябва да му имам повече доверие. Реших наистина да опитам, но в последно време сякаш някакво ревниво чудовище се е заселило в мен... Колкото и да слушам неговата перспектива, някак разумът ми не възприема защо хората се връщат в миналото. Според моите принципи, когато отношенията ми с някого са приключили, продължавам напред. Не е като да има hard feelings или нещо такова, радвам се да ги чуя отвреме навреме. Просто нямам тенденцията да търся приятелство с тях и затова и не мога да си обясня защо той го прави. В последно време бившата му постоянно му пише и все с целта да се уговорят да се видят, и като цяло как са дните му и бла бла (тя не знае за мен). Та, каква е другата перспектива в ситуацията? Как би бил по-добър начин да се справя бързо със съмнения и overthinking?