.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85

Тема: Дете?

Радвай се.

С какъв баща бе? Как трябва да реагирам,да се радвам ли? Големи моралисти сте всички,на 23 години съм,точно съм си мечтал да имам сега дете нали,мисля че реагирам напълно нормално,естествено че се притеснявам и съм объркан и съм притеснен,не е пречка,но е нещо неочаквано,тези неща се обмислят,изисква се време!
    Както и да е,намерих момичета,писах й днес.Има много снимки в профила й на детето,имало е рожден ден наскоро,станал е на 3,разбрах и как се казва,поканих я да се видим,но ми каза че е доста заета.Снимките в профила й във фейсбук са само на нея и детето,няма мъж.Но пък аз винаги съм бил предпазлив,малка е вероятността да е мое детето,но все пак тя отказа да се видим,трябва ли да настоявам?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от goGu Виж мнението
    С какъв баща бе? Как трябва да реагирам,да се радвам ли? Големи моралисти сте всички,на 23 години съм,точно съм си мечтал да имам сега дете нали,мисля че реагирам напълно нормално,естествено че се притеснявам и съм объркан и съм притеснен,не е пречка,но е нещо неочаквано,тези неща се обмислят,изисква се време!
    Както и да е,намерих момичета,писах й днес.Има много снимки в профила й на детето,имало е рожден ден наскоро,станал е на 3,разбрах и как се казва,поканих я да се видим,но ми каза че е доста заета.Снимките в профила й във фейсбук са само на нея и детето,няма мъж.Но пък аз винаги съм бил предпазлив,малка е вероятността да е мое детето,но все пак тя отказа да се видим,трябва ли да настоявам?
    Сърбаш попарата, която си надробил.

Виждам, че не ти е приятно да те критикуват, но трябва да поемеш отговорност. Ако е твое дечкото, трябва да помагаш с каквото можеш, ако ще да не искаш да го виждаш никога през живота си.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Ама ако е мое естествено,че искам да го виждам,естествено че искам да помогна и да се грижа за него,ако е мое не знам защо тя не ми е казала,както ви казах последния път когато я видях,тя заминаваше за Америка,щяхме да поддържаме връзка,но така и не го направихме,аз откъде мога да знам че имам дете? Знам,че живота ми ще се промени изцяло,но и нейният се е променил,останала е в България,има много сладък син,така че ако аз имам нещо общо искам да бъда в живота му,но ми е неудобно,как да я попитам?

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Реално като пресметнеш годините на детето и 9-те месеца бременност - заедно ли сте били когато е забременяла?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Ами май да..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ами направи си сметка дали може да е твое. Скоро е направил 3 години, добави още 7-9 месеца и прецени дали по това време сте били заедно. След като търси оправдания за да не се видите може да я питаш направо дали има да ти казва нещо важно, свързано с детето. Щом след морето сте имали уговорка да поддържате връзка, а тя те е игнорирала явно нещо не е окей. А тогава ти не направи ли някакъв опит да се свържеш с нея?
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Има много вероятности.

Това дете може да е твое,може и да не е твое.
    Тя може да ти каже че е твое и то да е твое действително.Може да ти каже,че не е твое,но то да е твое,а тя просто поради едни или други причини да не иска да се занимава с теб. Може да ти каже,че е твое,а то да не е действително твое просто,защото иска да му намери някой мъж за баща.Ти си много подходящ. С ДНК тест всичко може да се докаже със сигурност.
    Може да е от друг,може вече да си е намерила друг мъж или може да си харесва или да е гадже с някой бъдещ татко и за това да не иска да се занимава с теб.

Има и една малка вероятност изобщо да не му е майка,а да се е изпуснало случайно както при мен едно дете веднъж.Аз съм я разказвал тази история веднъж тук във форума.

Слязох си в града на връщане от селото с автобуса и започнах да ходя по тротоара.По пътя някаква млада жена нещо се караше на някакво дете дето тичаше по същия тротоар.В един момент то се спря пред краката ми.Стигаше ми до колената някъде.В един момент ме погледна нагоре с едни големи очи и извика: Тате.тате!

Пък може и да е като така нареченото безценно на една съфорумка тук.Тя го гледа,а то расте с убеждението че му е родна майка.

Та варианти колкото искаш,а от това,което знаеш може само да гадаеш
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Прекалено голям филм за нищо на практика, вероятността след теб да си е намерила някого и да е забременяла си е огромна.
    За една година (преди 4 е била с тоя момък, детето е на около 3) си е намерила някого и е дотолкова сигурна в него, че му е родила дете? Вероятността не само че не е огромна, ами е минимална.

Авторе, не те ли убива това любопитство? Донякъде разбирам защо истерясваш, ама замисли се - момичето вече има някаква установена рутина с това дете, ти ще допълнение поне едно известно време преди да станеш ключова фигура, няма да имаш какво толкова да жертваш. Ти какво очакваш, девойката веднага да те пусне в живота на детето си само защото преди години си хвърлил един сперматозоид? Тцъ, не става така. Събирай си топките и говори с нея, ако може лично или по телефона, ако не - по фейсбук, да, малко е нелепо, ама ако нямате друга връзка... Обясняваш ситуацията и питаш директно.

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Не ми е ясно защо атакувате всички момчето?
    Не е ли по виновна майката, че не се е опитала да го потърси и да му каже?
    Или може би тя е скачала от х*й на х*й и самата тя не е знаела към кой да се обърне?

Това което казвате, че момчето не струва и тн са пълни глупости
    По какво го отсъдихте?
    Защото е работил на морето, изкарвал е пари и е правил секс?
    Реално няма как да знае, че има дете след като никой не го е потърсил да му каже, не мислите ли?
    и въпреки всичко 4години по късно той разбира от някъде си някак си, че може да е баща, панира се и търси съвет

според мен дори да е бащата, момичето е по виновно

Ами след като се прибрах аз в София,а тя уж замина за Америка,не съм я търсил,защото почна университета имах да уча,работех от време на време,запознах се с друго момиче и просто изключих за това момиче.Беше за едно лято,да може би можеше да има нещо повече,но тя каза че заминава,за това не съм я и търсил,както и тя мен.Дори днес си писахме доста,общи неща нали,но тя не каза нито дума за детето,аз виждах снимките нали,но тя просто ми каза,че живота й се е променил и не е заминала,останала е в София и така.Не мога да си представя какво й е било,тя е на 22 години в момента,живота й се е променил,имаше толкова красиви мечти и цели,не знам просто не мога да го възприема и да го осъзная,аз тези дни съм като облъчен,не знам дали трябва да кажа на майка ми,тя жената удар ще получи сигурно,а и имам и приятелка,на нея как да кажа?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Е аз не съм я виждал от 4 години.Да я потърся и да й кажа "ей доведи детето си да пием кафе" И от нищото да й изцепя "Ей детето ти от кого е? Мое ли е?" Аз съм на 23 години,дете ли да гледам,аз още уча,целия ми живот ще се преобърне,не знам какво да правя.
    Да беше се позамислил по тоя въпрос малко по-рано

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    За една година (преди 4 е била с тоя момък, детето е на около 3) си е намерила някого и е дотолкова сигурна в него, че му е родила дете? Вероятността не само че не е огромна, ами е минимална.
    Автора каза, че на снимките е само тя с детето. Вероятността просто да е забременяла от друг и после да са се разделили е голяма. Деца не се раждат само по любов и доверие все пак. Стават и гафове ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от hheh Виж мнението
    Не ми е ясно защо атакувате всички момчето?
    Не е ли по виновна майката, че не се е опитала да го потърси и да му каже?
    Или може би тя е скачала от х*й на х*й и самата тя не е знаела към кой да се обърне?

Това което казвате, че момчето не струва и тн са пълни глупости
    По какво го отсъдихте?
    Защото е работил на морето, изкарвал е пари и е правил секс?
    Реално няма как да знае, че има дете след като никой не го е потърсил да му каже, не мислите ли?
    и въпреки всичко 4години по късно той разбира от някъде си някак си, че може да е баща, панира се и търси съвет

според мен дори да е бащата, момичето е по виновно
    Странно. Ти се чувстваш лично засегнат или...?

Може би, защото и ти имаш подобен лайфстайл?

Тук няма кой е по-по-най.

"Или друг пример — падение, гибел се нарича Verfall, a точно така на немски се нарича и падеж на полица, което е в тясна връзка с падението. Versetzen значи залагам, a versetzen ce казва и когато преместваш нещо от дома си в заложната къща. Unterhalten значи забавлявам се, а значи и издържам. Тия две понятия са също така тясно свързани, защото оня, който се забавлява с девойката, съвсем естествено трябва да издържа и детето."
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това са две различни неща. Може да е станало с някой случаен, който дори няма да види повече. Не всички жени са склонни на аборти.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Странно. Ти се чувстваш лично засегнат или...?

Може би, защото и ти имаш подобен лайфстайл?

Тук няма кой е по-по-най.

"Или друг пример — падение, гибел се нарича Verfall, a точно така на немски се нарича и падеж на полица, което е в тясна връзка с падението. Versetzen значи залагам, a versetzen ce казва и когато преместваш нещо от дома си в заложната къща. Unterhalten значи забавлявам се, а значи и издържам. Тия две понятия са също така тясно свързани, защото оня, който се забавлява с девойката, съвсем естествено трябва да издържа и детето."
    Абсолютно съм съгласен с това, че трябва да си поемаш отговорностите.
    Явно не си ме разбрала, исках да кажа, че момчето е възможно наистина да не знае, че е баща след като никой не го е уведомил
    Затова и обвинявам момичето, което след като е забременяла не е потърсила никой, защото най вероятно самата тя не е сигурна на кой е детето и е предпочела да го гледа сама
    И все пак само гадаем, твърде много се разписах по темата, пък и като не знам как стоят нещата предпочитам да не нападам и обвинявам никого

П.С. Не, не водя такъв 'лайфстайл'

терзанията не ти помагат.
    питай я за детето, и после ще му мислиш какво ще правиш с майка си, приятелката си, и т.н.

в крайна сметка в най-"лошият" случай животът ти много ще се промени, но това не значи непременно "опропасти".
    не знам какво ти пречи да учиш и да работиш и да помагаш с някой лев на жената (ако се окажеш баща).
    приятелката ти може и да те зареже, но в съвременното общество често се случва самотни ли не-толкова-самотни родители с дете да си намират партньори, така че...

абе изобщо не те знам за какво истерясваш. иди разбери първо твое ли е детето, после мисли как ще постъпиш.
    дали като свестен човек ще се запознаеш с детето и ще му обясниш някои неща, дали ще му помагаш, или ще го изоставиш и ни лук ял, ни лук мирисал (както правят боклуците)

силно се надявам да избереш вариант в който ще се държиш на ниво, но първо разбери дали това дете изобщо е твое, защото има вариант и да не е.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    терзанията не ти помагат.
    питай я за детето, и после ще му мислиш какво ще правиш с майка си, приятелката си, и т.н.

в крайна сметка в най-"лошият" случай животът ти много ще се промени, но това не значи непременно "опропасти".
    не знам какво ти пречи да учиш и да работиш и да помагаш с някой лев на жената (ако се окажеш баща).
    приятелката ти може и да те зареже, но в съвременното общество често се случва самотни ли не-толкова-самотни родители с дете да си намират партньори, така че...

абе изобщо не те знам за какво истерясваш. иди разбери първо твое ли е детето, после мисли как ще постъпиш.
    дали като свестен човек ще се запознаеш с детето и ще му обясниш някои неща, дали ще му помагаш, или ще го изоставиш и ни лук ял, ни лук мирисал (както правят боклуците)

силно се надявам да избереш вариант в който ще се държиш на ниво, но първо разбери дали това дете изобщо е твое, защото има вариант и да не е.
    Subtle.

Ама ако детето е мое,естествено че ще помагам,не само финансово,най-малкото семейството ми няма да позволи само да му давам пари или да плащам издръжка,ако е мое искам да съм част от живота му,ох не мога да повярвам,че това ми се случва,но наистина няма смисъл само да се чудя и да го мисля,а е по-добре да я попитам директно.

Град
    Dreamland
    Ама ако детето е мое,естествено че ще помагам,не само финансово,най-малкото семейството ми няма да позволи само да му давам пари или да плащам издръжка,ако е мое искам да съм част от живота му,ох не мога да повярвам,че това ми се случва,но наистина няма смисъл само да се чудя и да го мисля,а е по-добре да я попитам директно.
    Питай я. Затвори очи, брой до три.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    А има силна вероятност тя да не иска да си част от живота й, да те излъже, или пък да ти каже, че ти си бащата, но да не иска да виждаш детето.

Не хейтвам, само споменавам.

Ако аз бях забременяла така, щях да си мълча до гроб, или докато детето не стане на 18, да си потърси бащата само ( ако съм искала да прекратя всякакви отношения )
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението

Ако аз бях забременяла така, щях да си мълча до гроб, или докато детето не стане на 18, да си потърси бащата само ( ако съм искала да прекратя всякакви отношения )
    Това не е ли твърде егоистично ?

Град
    Dreamland
    Може би просто знае що за стока е човекът, с когото е общувала. Хипотетично, разбира се.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Да, егоистично е, нямам проблем с гузната съвест, ако преценя, че не желая този човек да участва.
    Да речем, че съм направила грешка да прекарвам време с човек, който не искам да е баща на децата ми, мисля, че ще е по-голяма грешка да ги излагам на неговото влияние, ако сметна, че той не става за баща.

Ако е мил, внимателен, зрял, и подходящ, по моята преценка, разбира се, че ще му кажа.
    Горе говоря в случай, че преценя, че е неподходящ.

Като детето порасте, също бих се съобразила с неговите желания, защото то е най-важното в случая.

Но, ако бащата е безотговорен или има проблеми с алкохола например, не искам детето да живее, приемайки това за нормално. Например.

И пак казвам, разбира се, че ако мъжът е нормален и готин човечец, ще му кажа.

Също, бих искала минимални сътресения в живота на 3мата, ако е женен - ще трябва много да мисля, защото не бих искала да му причинявам проблеми със семейството и никога не бих му поискала издръжка, или каквото и да е било. В такъв случай също бих помислила дали е удачно да се разбира, или е добре да се каже след време.

Ситуации бол, не знаем човекът в каква е точно, но просто споменавам, че има вариант майката да не признае.
    Последно редактирано от NomNomNom : 03-24-2015 на 18:33
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Плевен
    От най голямата ку*ва може да стане най добрата домакиня и от най добрата домакиня може да стане най голямата ку*ва. Това важи и за двата пола
    Естествено, че има и изключения и боклука си е боклук и такъв си остава

Обаче всяко дете заслужава да знае кой е баща им и всеки 'мъж' заслужава да знае, че вече е баща, както казах може и да се промени.
    Пък и бащата е длъжен да поеме отговорност, не е редно да му се 'разминава'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си