.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85

Тема: Дете?

Мега фен Аватара на galaxy29
    дам, това е добър вариант, освен ако и съседите не са замесени :Д може да я наблюдаваш тайно или ако си богаташ, да си наемеш специалист, или ако имаш познати агенти като съфорумника ни анархи, да ги помолиш да разследват ;/

Хахахаха вие не сте добре Абе не е мое,не е и нейно точка по въпроса,не ме будалка сега.Детето й е брат и това е,то дори не прилича на мен хаха въпреки,че е се казва като мен,но хм не не !!

да не си фейк и не е ли странно, че има твоето име ;/

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Аз пък викам да не се занимаваш вече с глупости.Да точно така с глупости.
    Виждаш ми се загрижен човек,а тя...ама било твое ама било и брат.Изобщо не се занимавай повече.Ти се интересуваш,а тя те разламангва.Сливи ли има в уста или...хайде да не казвам другата думичка...

Като имам един приятел дето обича да се почуква отвреме навреме ама уж бил станал баща.Да,не удобрявам и неговото поведение въпреки,че е пич иначе,но пък и онази,на която уж направил дете не и е много читава работата.Един път уж било от него,а друг път пък било от друг.ДНК тестове не разрешавала да се правят.В крайна сметка се изпоблокираха от всякъде обаче тя отвреме навреме пак се сеща да му пише от разни фейк профили.Друг е пък въпроса,че като беше забременяла той искаше ако е от него да направи аборт и чак след раждането реши,че иска да се грижи за него.Трети въпрос пък е че по време на връзката им се носеха слухове от близка и приятелка в близост до ушите му,че се е подчуквала с друг,който и е бил бивш,а след него и стана настоящ, ей така профилактично.Та къде е истината не се знае.

Така че направил си каквото си можел и изобщо не се занимавай с нея.Гаджето ти щом те е зарязала още преди да разбере истината докрай изобщо не си заслужава да се занимаваш и с нея.

А иначе на мен колкото и да съм и фен на Номката това с криенето на детето докато не пожелаело да види баща си или докато не станело на 18 ми се вижда леко пък и в повече глупава постъпка.Ще седиш и ще траеш все едно имаш сливи в устата,ще опровергаваш истината ако е нужно,ще лъжеш без да ти трепне окото и някога си евентуално,когато му дойдело времето ще го изтропаш на мъжа,който дори незаеш как ще му се е завъртял живота дотогава,няма ли да има стабилен бизнес и хубаво семейство,но дай да му съсипеме целия живот,защото имал да носи отговорност от младите си години,но ние сме се запъвали като теле в железница да му кажем истината,защото...абе така просто сме си решили да си изпорбваме ината.Ами на детето като порасне дали ще е особено доволно от лъжите на любимата си майка,която го е лъгала цял живот и го е карала да вярва на нейнит си измислен свят? Или за по удобно ще вземе да обвини за всичко "лошият" му баща опитвайки се да го настрои колкото е възможно повече и повече срещу него само и само тя да излезне най-дбричката и най-праведната в ситуацията накрая?
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-25-2015 на 13:49
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Фейк смисъл? Смятам,че моето име е едно от най-срещаните в България,така че не го смятам за изключително странно,но не наистина не е мое детето,просто аз сам се филмирах и тя в началото поддържаше този мой нереален филм това е.

Цитирай Първоначално написано от goGu Виж мнението
    Фейк смисъл? Смятам,че моето име е едно от най-срещаните в България,така че не го смятам за изключително странно,но не наистина не е мое детето,просто аз сам се филмирах и тя в началото поддържаше този мой нереален филм това е.
    Фейк значи фалшива и не реално съществуваща личност.
    Иначе според мен се казваш Георги.Така ли е?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Аа ясно,е съществувам? Аз фейк разбирам,някой дето дава някакви снимки,на които не е той,а аз снимки не съм давал,моя грешка,да Георги се казвам,то си пиша пък и най-малкото имам регистрация тук от 6 години,така че не не съм фейк.

Цитирай Първоначално написано от goGu Виж мнението
    Аа ясно,е съществувам? Аз фейк разбирам,някой дето дава някакви снимки,на които не е той,а аз снимки не съм давал,моя грешка,да Георги се казвам,то си пиша пък и най-малкото имам регистрация тук от 6 години,така че не не съм фейк.
    Не е само снимки.Фейк е и даването на фалшива информация за себе си,фалшива автобиография,фалшиви случки в живота и т.н. Или иначе казано хората тук дето се чудят дали си фейк или не просто си задават въпроса дали не си просто някакъв човек с развинтено въображение или просто човек, на който му е скучничко и просто не ги баламосваш,че те са част от живота ти.Защото според слуховете особено напоследък тук са се навъдили много такива.Аз лично не знам какво им прави толкова кеф на тия фалшиви личности,но дори във фейса ми мисля,че съм хвaнал вече най-малко три фейк приятелки.Или една и съща знам ли? Едната ми кара със снимки на някаква по неизвестна певица от Евровизия,другата с една снимка на някаква моделка само че само до малко под врата,но и двете са с еднакви фамилии,първите имена им започват с една и съща буква,а първaта даже ме припсува,че не била фейк като и казах с предложението преди да съм говорел да съм я видял на живо,учат в един и същ университет,почти не пишат и влизат изключително ама изключително рядко,а третата най-скорошна пък и тя кара с някаква снимка дето я има навсякъде и даже е 98ми набор обаче е завършила средното си образование 2006та година,когато и аз въпреки,че аз съм 86ти набор.Страааашно ученолюбиви хора има в днешно време.Взимат по 4-5 години наведнъж даже

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ти защо и се смееш, защото изглежда, че на сляпо говори или защото нещата от книжките ти се виждат нехубави?
    и така -.-
    смея се на това че два пъти е написала че съм злобен
    някви много дийп анализи
    учудвам се че не ти е смешно

бях кисела :{
    ама въпреки че дхсйсх се изказа като високомерно плямпало, има истина в онези нещица

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си