.
Резултати от 1 до 25 от общо 85

Тема: Дете?

Threaded View

Аз не съм лош човек,това момиче не мисля,че ме и познава кой знае колко много,бях на 19 когато се запознах с нея,живота ми се въртеше около жените,което смятам че на 19 лятото е окей.Имахме хубави отношения,наистина много се забавлявахме,не смятам че съм я отблъснал или съм й направил лошо впечатление.Между другото й писах отново,защото както казах тя се оправда,че е твърде заета за да се видим и я попитах,от кога има дете,какво е станало със заминаването й в Америка и естествено дали имам нещо общо със ситуацията.Отговорът й беше,че живота й се е променил значително след запознанството й с мен,че не е моя работа живота й,нито този на детето й,а трябвало да си спомня добре какво се е случило и как съм постъпил преди.Което нямам идея какво означава,попитах я какво има предвид,но каза че щяла да храни и да къпе малкият и нямала време да обяснява в момента.В шок съм,не ми ли каза току що тя ,че имам дете?Мисля,че получих мини инфаркт преди 1 час.. Нямам идея какво да направя в момента буквално съм в шок и съм адски притеснен и от една страна въодушевен ..

Благодаря,на всички които ме посъветвахте и едва ли не ме надъхахте да я потърся,но от тук нататък мисля,че трябва да се справя сам,няма как да ми помогнете.Благодаря ви.
    Последно редактирано от goGu : 03-24-2015 на 19:06

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си