.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 85

Тема: Дете?

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Потърси я. Кажи ѝ, че искаш да видиш детето и да поговорите. Питай я. Ако се окаже твое, какво... що за въпрос!

"Оня, който се забавлява с девойката, съвсем естествено трябва да издържа и детето."

Ако детето е твое, поеми отговорност - не бъди долен плебей.

Няма да те питам защо не си мислил преди да осъществяваш сексуални контакти с хора, които дори не познаваш, защото не мисля, че ще можеш да ми отговориш. Заради подобни безотговорни постъпки, детските домове са препълнени, защото детето (не) е виновно за малоумието на родителските тела.
    Е аз не съм я виждал от 4 години.Да я потърся и да й кажа "ей доведи детето си да пием кафе" И от нищото да й изцепя "Ей детето ти от кого е? Мое ли е?" Аз съм на 23 години,дете ли да гледам,аз още уча,целия ми живот ще се преобърне,не знам какво да правя.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от goGu Виж мнението
    Е аз не съм я виждал от 4 години.Да я потърся и да й кажа "ей доведи детето си да пием кафе" И от нищото да й изцепя "Ей детето ти от кого е? Мое ли е?" Аз съм на 23 години,дете ли да гледам,аз още уча,целия ми живот ще се преобърне,не знам какво да правя.
    Доблест нямаш ли?

Късно е вече либе за китка.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от goGu Виж мнението
    Да беше се позамислил по тоя въпрос малко по-рано

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си