Има много вероятности.

Това дете може да е твое,може и да не е твое.
Тя може да ти каже че е твое и то да е твое действително.Може да ти каже,че не е твое,но то да е твое,а тя просто поради едни или други причини да не иска да се занимава с теб. Може да ти каже,че е твое,а то да не е действително твое просто,защото иска да му намери някой мъж за баща.Ти си много подходящ. С ДНК тест всичко може да се докаже със сигурност.
Може да е от друг,може вече да си е намерила друг мъж или може да си харесва или да е гадже с някой бъдещ татко и за това да не иска да се занимава с теб.

Има и една малка вероятност изобщо да не му е майка,а да се е изпуснало случайно както при мен едно дете веднъж.Аз съм я разказвал тази история веднъж тук във форума.

Слязох си в града на връщане от селото с автобуса и започнах да ходя по тротоара.По пътя някаква млада жена нещо се караше на някакво дете дето тичаше по същия тротоар.В един момент то се спря пред краката ми.Стигаше ми до колената някъде.В един момент ме погледна нагоре с едни големи очи и извика: Тате.тате!

Пък може и да е като така нареченото безценно на една съфорумка тук.Тя го гледа,а то расте с убеждението че му е родна майка.

Та варианти колкото искаш,а от това,което знаеш може само да гадаеш