.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 85

Тема: Дете?

Hybrid View

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от hheh Виж мнението
    Не ми е ясно защо атакувате всички момчето?
    Не е ли по виновна майката, че не се е опитала да го потърси и да му каже?
    Или може би тя е скачала от х*й на х*й и самата тя не е знаела към кой да се обърне?

Това което казвате, че момчето не струва и тн са пълни глупости
    По какво го отсъдихте?
    Защото е работил на морето, изкарвал е пари и е правил секс?
    Реално няма как да знае, че има дете след като никой не го е потърсил да му каже, не мислите ли?
    и въпреки всичко 4години по късно той разбира от някъде си някак си, че може да е баща, панира се и търси съвет

според мен дори да е бащата, момичето е по виновно
    Странно. Ти се чувстваш лично засегнат или...?

Може би, защото и ти имаш подобен лайфстайл?

Тук няма кой е по-по-най.

"Или друг пример — падение, гибел се нарича Verfall, a точно така на немски се нарича и падеж на полица, което е в тясна връзка с падението. Versetzen значи залагам, a versetzen ce казва и когато преместваш нещо от дома си в заложната къща. Unterhalten значи забавлявам се, а значи и издържам. Тия две понятия са също така тясно свързани, защото оня, който се забавлява с девойката, съвсем естествено трябва да издържа и детето."
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Странно. Ти се чувстваш лично засегнат или...?

Може би, защото и ти имаш подобен лайфстайл?

Тук няма кой е по-по-най.

"Или друг пример — падение, гибел се нарича Verfall, a точно така на немски се нарича и падеж на полица, което е в тясна връзка с падението. Versetzen значи залагам, a versetzen ce казва и когато преместваш нещо от дома си в заложната къща. Unterhalten значи забавлявам се, а значи и издържам. Тия две понятия са също така тясно свързани, защото оня, който се забавлява с девойката, съвсем естествено трябва да издържа и детето."
    Абсолютно съм съгласен с това, че трябва да си поемаш отговорностите.
    Явно не си ме разбрала, исках да кажа, че момчето е възможно наистина да не знае, че е баща след като никой не го е уведомил
    Затова и обвинявам момичето, което след като е забременяла не е потърсила никой, защото най вероятно самата тя не е сигурна на кой е детето и е предпочела да го гледа сама
    И все пак само гадаем, твърде много се разписах по темата, пък и като не знам как стоят нещата предпочитам да не нападам и обвинявам никого

П.С. Не, не водя такъв 'лайфстайл'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си