^ Мила, вкарала си доста думи, които по никакъв начин не са излезли от моята уста, конкретно тук съм дошла да представя алтернативно виждане, не да твърдя, че това е най-доброто и води до най-добри резултати.
Хипотетично, ако майката се събере с друг мъж, докато детето е мъничко, надали ще попита за истинския тати до една възраст, в която може да осъзнае случващото се, а междувременно до като това се случи, бих предпочела да го отглеждам с текущият си съпруг и да не го обърквам защо се вижда с две татита. Ще прочета и литература на каква възраст е подходящо да се съобщи или как да се подходи, но ако бащата е алкохолик и се подвизава с бутилки във времето, в което с детето, вкл. и в домът му да се виждат - предпочитам да не се чудя дали в бъдеще ще доведе до възприемане на познат изход от проблемите, или до тотално отричане от алкохол.
Написала съм, че няма да съобщя на мъжа ( докато детето не поиска това ), не, че на детето няма да бъде съобщено.
И ще те помоля за в бъдеще да не ми слагаш думи в устата, защото ме мързи да пиша двойно повече без причина.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...