.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 85

Тема: Дете?

Hybrid View

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    всеки е различен
    това искам да кажа
    на един може това да му повлияе
    а друг може да го направи по-силен
    вятърничаво ми се струва да я човкаш в тоя случай (долу по-подробно ще кажа за ко говоря), даже не тя, а ти си за човкане, знаеш, че и аз не и се кефя, ама сега няма да и солим хубаво казаните неща
    и тя не е твърдяла, че непременно това ще доведе до лоша участ при детето и тя като теб е написала 'може'
    според мен тя има предвид, че не е хубаво да се действа лекомислено с такива неща и че постъпката, която тя описва за правилна, реално е такава, защото то, че може да го направи по-силен, може си, ама може и да е обратното, а и като цяло животът си е борба и сам по себе си е пълен с подсилващи препятствия, нужно ли е да му се причинява и такова, което дори не е сигурно как ще му се отрази, един вид е все едно да му обличаш влажни дрехи, с цел да го калиш, без да се замисляш, че може да се разболее, т.е. тъпо е и дам, майките винаги желаят най-доброто за децата си, дори да не е права и да и майките грешат и като цяло родителите, защото и те са хора, но тея факти не е хубаво да са подстрекателни и ето затова са такива съвети, за да помагат в такива напечени ситуации (иначе аз не съм съгласна и че майките, а и татковците винаги желаят най-доброто за рожбичките си, има такива, на които не им пука, ама то за мен това не са родители де, а ти сиг за истински говориш), та аз така я разбирам и съм съгласна
    и какво като подкрепя мнението на някакви книжки, лошо би било, ако го подкрепя на сляпо и се доверява без да го е пресяла през нейното си сито, ти защо и се смееш, защото изглежда, че на сляпо говори или защото нещата от книжките ти се виждат нехубави?
    и така -.-

иначе на автора сиг му стана ясно, че има различни варианти, на мен ми се струва съмнителна работата и явно и тя е объркана като теб, покажи рационалност, накарай я да усети подкрепа, не показвай отношението, което показваш тук, защото не е вдъхващо доверие и не е предразполагащо и не се доверявай лесно, но не я карай да се чувства като лъжкиня, защото не се знае и това ще я резервира, просто любезно й кажи, че не ти стигат думите й, защото не се познавате толкова добре и искаш да си сигурен с тест, и й покажи, че не се ровиш, за да я съдиш, а защото искаш да си част от живота на евентуалното си дете и евентуално и нейния, покажи разбирателство, кажи и че искаш да бъде ясна и че не е хубаво да премълчава и да увърта така, а пък в краен случай тест без съгласието й, но дано не се стига дотам и като цяло до разправии за попечителство, дано се разберете мирно (: и ако е твое, аз също ви желая много приятни мигове с дечкото, а пък и с майката, ако тя не е срещнала голямата си любов и ако твоята приятелка не ти е, дано с майката я откриете един в друг или ако не си пасвате по такъв начин, поне да сте с някакви приятелски отношения, защото хем за дечкото ще е по-благоприятно, хем за вас :д едит: и също така кураж и не се поддавайте на караници, защото вече са се случили нещата, направете си го приятно ^^
    Последно редактирано от galaxy29 : 03-25-2015 на 06:05

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ти защо и се смееш, защото изглежда, че на сляпо говори или защото нещата от книжките ти се виждат нехубави?
    и така -.-
    смея се на това че два пъти е написала че съм злобен
    някви много дийп анализи
    учудвам се че не ти е смешно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си