.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 85

Тема: Дете?

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Аз пък викам да не се занимаваш вече с глупости.Да точно така с глупости.
    Виждаш ми се загрижен човек,а тя...ама било твое ама било и брат.Изобщо не се занимавай повече.Ти се интересуваш,а тя те разламангва.Сливи ли има в уста или...хайде да не казвам другата думичка...

Като имам един приятел дето обича да се почуква отвреме навреме ама уж бил станал баща.Да,не удобрявам и неговото поведение въпреки,че е пич иначе,но пък и онази,на която уж направил дете не и е много читава работата.Един път уж било от него,а друг път пък било от друг.ДНК тестове не разрешавала да се правят.В крайна сметка се изпоблокираха от всякъде обаче тя отвреме навреме пак се сеща да му пише от разни фейк профили.Друг е пък въпроса,че като беше забременяла той искаше ако е от него да направи аборт и чак след раждането реши,че иска да се грижи за него.Трети въпрос пък е че по време на връзката им се носеха слухове от близка и приятелка в близост до ушите му,че се е подчуквала с друг,който и е бил бивш,а след него и стана настоящ, ей така профилактично.Та къде е истината не се знае.

Така че направил си каквото си можел и изобщо не се занимавай с нея.Гаджето ти щом те е зарязала още преди да разбере истината докрай изобщо не си заслужава да се занимаваш и с нея.

А иначе на мен колкото и да съм и фен на Номката това с криенето на детето докато не пожелаело да види баща си или докато не станело на 18 ми се вижда леко пък и в повече глупава постъпка.Ще седиш и ще траеш все едно имаш сливи в устата,ще опровергаваш истината ако е нужно,ще лъжеш без да ти трепне окото и някога си евентуално,когато му дойдело времето ще го изтропаш на мъжа,който дори незаеш как ще му се е завъртял живота дотогава,няма ли да има стабилен бизнес и хубаво семейство,но дай да му съсипеме целия живот,защото имал да носи отговорност от младите си години,но ние сме се запъвали като теле в железница да му кажем истината,защото...абе така просто сме си решили да си изпорбваме ината.Ами на детето като порасне дали ще е особено доволно от лъжите на любимата си майка,която го е лъгала цял живот и го е карала да вярва на нейнит си измислен свят? Или за по удобно ще вземе да обвини за всичко "лошият" му баща опитвайки се да го настрои колкото е възможно повече и повече срещу него само и само тя да излезне най-дбричката и най-праведната в ситуацията накрая?
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-25-2015 на 13:49
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си