Не е само снимки.Фейк е и даването на фалшива информация за себе си,фалшива автобиография,фалшиви случки в живота и т.н. Или иначе казано хората тук дето се чудят дали си фейк или не просто си задават въпроса дали не си просто някакъв човек с развинтено въображение или просто човек, на който му е скучничко и просто не ги баламосваш,че те са част от живота ти.Защото според слуховете особено напоследък тук са се навъдили много такива.Аз лично не знам какво им прави толкова кеф на тия фалшиви личности,но дори във фейса ми мисля,че съм хвaнал вече най-малко три фейк приятелки.Или една и съща знам ли? Едната ми кара със снимки на някаква по неизвестна певица от Евровизия,другата с една снимка на някаква моделка само че само до малко под врата,но и двете са с еднакви фамилии,първите имена им започват с една и съща буква,а първaта даже ме припсува,че не била фейк като и казах с предложението преди да съм говорел да съм я видял на живо,учат в един и същ университет,почти не пишат и влизат изключително ама изключително рядко,а третата най-скорошна пък и тя кара с някаква снимка дето я има навсякъде и даже е 98ми набор обаче е завършила средното си образование 2006та година,когато и аз въпреки,че аз съм 86ти набор.Страааашно ученолюбиви хора има в днешно време.Взимат по 4-5 години наведнъж даже![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!