.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Момичета - как бихте постъпили/реагирали?

Здравейте,

да комплексиран съм на тази тема, признавам си го. Искрено ви моля за сериозни отговори.

Та да си представим следната ситуация - харесвате дадено момче,много, наистина много го харесвате, даже вие предприемате първата крачка, но знаете, че да имате връзка поради определени обстоятелства е трудно. И стига момента в който секса наближа, но там докато се натискате, докато го пипате и т.н. виждате, то ест усещате, че не му е особено голям. Да не кажем малък. Как бихте постъпили? Бихте ли му дали няколко шанса да видите дали би ви харесал секса или бихте се отказали от него?

И още един допълнителен въпрос - 13см ми е - знам, че има друга тема, но да питам и тук - били ли сте с такъв размер или по-малък при който сте изпитвали удоволствие от секса?

Благодаря ви предварително!

Мега фен Аватара на draid
    И на колко спомена че си ?

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Техниката е дори по-важна от размера. Не помня някога това да ми е правило впечатление (нямам и особено опит). Но то е по скоро индивидуално дали ще направи впечатление или не.

Тия работи са индивидуални, не знам защо толкова се притеснявате от тоя размер! Има и по-тесни момичета, има и по-широки. Никоя няма да те върне, щото патката ти не е 20 см.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Тия работи са индивидуални, не знам защо толкова се притеснявате от тоя размер! Има и по-тесни момичета, има и по-широки. Никоя няма да те върне, щото патката ти не е 20 см.
    Toва с "тесните" и "широките" ме разби. Всички са еднакви отдолу, просто някои са по-малко овлажнени
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    Toва с "тесните" и "широките" ме разби. Всички са еднакви отдолу, просто някои са по-малко овлажнени
    Аха, добре, ще знам.
    Бива ли да сте тъпи на килограм, значи?!

Ами не съм на малко години..на 21 съм.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    С 13см ще трябва да си плащаш, ако не искаш да ти се смеят зад гърба

Banned Супер фен
    Хващай точилката и почвай да разточваш.

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Стига сте му се подигравали бе хорааа. Важно е как действаш,но според мен няма да те върнат

BuBy

Ще се радвам да чуя още мнения от момичета, мерси за досегашните и като цяло ме интересува и дали са имали връзки с момчета с по-малки размери и какво е станало.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Както по-нагоре казаха не е до размери, а до техника. Ако си добър в секса, размера не е от значение, не се притеснявай.
    Някое момиче до сега казвало ли ти е нещо за размера?

Ами не ми е казвало, ама не е и като да съм имал дълга връзка (поради причина разделяне заради разстояние) и не е като да съм бил с много момичета и като цяло не съм правил много пъти секс . Просто де да знам смисъл не знам дали е възможно да задоволя някое момиче с този размер, смисъл наистина да я задоволя..

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от iwhswgrs Виж мнението
    Просто де да знам смисъл не знам дали е възможно да задоволя някое момиче с този размер, смисъл наистина да я задоволя..
    За да я задоволиш наистина, ще ти трябват поне 40см, може и повече

^^Не смятам, че всички са еднакви отдолу. Тогава всички мъже щяха да имат еднакви патки. ДА, овлажняването играе голяма роля, но ако една жена се овлажнява доста, това не значи, че усещането е като да го вкарваш в кофа.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    ^^Не смятам, че всички са еднакви отдолу. Тогава всички мъже щяха да имат еднакви патки. ДА, овлажняването играе голяма роля, но ако една жена се овлажнява доста, това не значи, че усещането е като да го вкарваш в кофа.
    Да, защото НЕ Е кофа!
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Повече от фен Аватара на MaCetY
    Аз повече бих се притеснила ако му е 23, не 13...

Изобщо да не ти е пука...набиваш го до край и да не ти дреме...ръгаш здраво!То не си мисли че и да ти е 23 е много добре като почне да ти мранка че нейска анално че много ще я боли и тн... повярвай не е приятно!3-4 дена да си мислиш как ще и го боднеш в дупето и тя да ти откаже ... Разлигави мацката и почвай няма какво да се чудиш...Дава ли непропускай пак квото стане

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Имала съм връзка с момче с малка пишка, и не ми е било някаква драма, като едното е малко, компенсираш с друго, включваш повече ръце, устни и те така. Не е чак толкова определящ размера и не е важно да е голям, важно е да си паснете с жената
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    и не ми е било някаква драма
    Единствено е драма, ако е комплексиран заради това.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

То ест това не е било причина да се разделите?

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Причината да се разделим беше, че младежа се пренесе да живее извън България, а аз на онзи етап все още учех, не пожела да ме изчака една година и реши, че ще е по-добре да не ме връзва да го чакам или той да ме чака - сега е щастливо женен за австрийка, явно и с малка пишка да си, пак се намират жени, стига да знаеш как да се държиш.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на baby_baby
    Да бих му дала шанс не виждам какъв е толкова проблема

Мега фен Аватара на 102
    май бъркате тесни/широки с дълбоки и плитки

Супер фен Аватара на sladura89
    До колкото съм чел вагината на жената средно е някъде около 8 см, така че ако ти е по-голям от 8см. значи би трябвало да можеш да я задоволиш! Но принципно колко е широк е по-важно от това колко е дълъг!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си