.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Exclamation Лош късмет

Здравейте, аз съм на 17 и съм в ужасно положение!Преди година направих грешка и си писах с 2 момчета едновременно.Проблема е че, тръгнах с единия , а с другия дори не се бяхме виждали на живо..Но нали съм си карък той дойде в моя клас, обелили сме си точно по 1 дума от 6 месеца насам.Все още съм с момчето което избрах преди година. Споделих с приятелките ми те ми казват да не ми пука,но въпреки че и аз искам да е така не ми се получава.Мисля за него колкото и добре да върви връзката ми.Не знам какво да правя,моля ви дайте ми съвет!?

Супер фен Аватара на Corb1225
    Направи една свирка на другия и виж дали ще ти хареса. Пък после решавай .

Как не се сетих по рано..

Супер фен Аватара на Corb1225
    А може и на мен да врътнеш една. Убеден съм, че не е проблем за теб.

Banned Супер фен
    И това за лош късмет ли го считаш?! ХАХАХАХАА Изглежда сякаш си постъпила безчестно спрямо второто момче, съдбата добре те е подредила да дойде в класа ти и да ти се налага да го гледаш в очите всеки ден и да се чувстваш гузно.

Лош късмет би било ако нещо просто ти се случи. А ти сама си се поставила в тази ситуация

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    А къде е проблема? Имала си симпатии към това момче, нормално понякога да си мислиш за него, но щом връзката ти върви добре и си щастлива те съветвам да си седиш мирно на задника и да не правиш глупости, за които ще съжаляваш. (;
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Съдбата има добро чувство за хумор.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Аз не разбрах какъв е проблема...
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Гледай само да не хлътнеш и по него и да минеш на следващия левел а именно да ги въртиш и двамата ирл

че после туко виж ти излязло име, и ще се разпишеш пак тук с някое тъпо заглавие от сорта на 'защо все на мен ми се случва'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си