.
Отговор в тема
Страница 11 от 21 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 512
    силата е най важна.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Кай Грийн тренира с доста смешни кг за размера му, а си цъка Олимпия последните няколко години. В смисъл, че натуралните атлети трябва да качват сила, за да качват маса и обратното, докато тези на инжекция трябва просто да вкарват отвратително голямо количество повторения, затова не целят много високи кг, защото не можеш да направиш примерно 300 повторения със 140 кг... Там се гони "the pump" и "вкарване на кръвта в мускула просто". А и най-вече не бива да сравняваш себе си с останалите, защото всеки има своя история и свои проблеми и добри страни. За пример: един приятел има next lvl цици и лежанката му е колкото моята, а е с 20 кг по-лек едва ли не, докато на клекове аз го издухвам, за тягата да не говорим Има ли смисъл да се сравнявам с него? Не, няма
    Затова блъскай и излизай всеки ден малко по-силен от миналия път. Било то физически или ментално, just be better.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    1. с тежест или без, а и като си в долно положение в пауза прав ли ти е гърба или си tuck-ваш задника?
    2. колко тежко можеш да ги правиш тия kick-ове, че ги правиш на 5х5? Смисл 5х5 е за compound movements. За подобни се целят по-високи повторения за хипертрофийка.
    Чакай, че ми стана интересно. Тва за задника кво значи? Ако клякаш до долу, няма как да го избегнеш, ама лошо ли е?

е да бе :Д :Д

Всичко е mobility, чадо. А до това дали е лошо или не, не мога да кажа :Д Смисл много хора казват, че не е голям проблем при average gym-goer, но ако искаш по-големи тежести да, проблем е. Защото те поставя в лоша позиция, а като се прави 5 сек пауза (което е супер голяма пауза, ако си под едни 100+ кг ) от която не можеш да произведеш макс сила. Да не говорим, че когато се изкривиш така тежестта я поема гръбнака едва ли не и рано или късно ще усетиш болките в кръста.

Клековете с пауза като цяло са сложно нещо, защото трябва да си стегнат през цялото време, което е супер таксуващо. Преди като имах серии с клекове с пауза съм се държал за лоста 30 сек след като съм го rack-нал защото ми е причернявало, смятай чуек.

anonymous708973
    Guest
    Мерси за пореден път, Ракши!

Минавам да кажа коооолко яко тренирах, максимално се накефих просто. Гръб беше. Правих за сефте good mornings, преди това бях правила екстензиите, кеф бе, пфу!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мерси за пореден път, Ракши!

Минавам да кажа коооолко яко тренирах, максимално се накефих просто. Гръб беше. Правих за сефте good mornings, преди това бях правила екстензиите, кеф бе, пфу!
    Valar dohaeris

Добрютрото не ми допада нещо, не знам. Тва е типа упражнение, което може да ти даде големи ползи, но е толкова рисковано за правене и трудно като цяло :Д. При мерн примерно не мога да си задържа лоста на гърба правилно и не мога да използвам само кръста, усещам го повече като тяга с прави крака :Д Принципно е много по-лесно да се прави със safety squat bar [https://goo.gl/xkPN2l], но никъде няма такива so... Ти седнала или права го правиш?

Banned Повече от фен
    tartei

anonymous708973
    Guest
    Права
    Не знам дали има смисъл да правя и тях, и хиперекстензиите, ама да пробвам викам
    И хиперекстензиите болят повече отколкото гудморнинг с 30 кила на гърба.

Права
    Не знам дали има смисъл да правя и тях, и хиперекстензиите, ама да пробвам викам
    И хиперекстензиите болят повече отколкото гудморнинг с 30 кила на гърба.
    ем принципно едно движение за кръста е достатъчно, смисл не трябва да са ти нужни повече упражнения :Д
    Тва е така, защото сигурно не го правиш правилно

Голям фен Аватара на bubaduc
    аз това много го мразя , че веднъж се сецнах като 60 годишна баба , заради неправилно изпълнение

днеска се довърших :
    1. Скрепец пред гърдите - 4х15
    2. Долен скрепец с въженца - 4х15
    3. За рамо с дъмбели - 4х15
    4. Бицепсово сгъване - първо с лост - 2х15 , после с дъмбели - 2х10 на ръка
    5. Трицепсово сгъване зад глава - 4х15 на ръка

6. Сумо клек - 3х15
    7. Ходещи напади - 3х24
    8. Повдигане на краката от лег за дупе - 3х15
    9. Hip thrust на машина - 3х15
    10. Donkey kicks на машина - 3х15
    11. Donkey kicks без машина като гледах да са 4 различни ъгъла с тежести - 3х20

12. 20 мин HIIT кардио
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

трицепсово разгъване* скрипец*

трицепса разгъва ръката, бицепса я сгъва... god damn it бубс

Супер фен Аватара на Rafa7a

Като за първи път как ви се струва? Малко ли е според вас? И по колко да увеличавам всеки път - 0.250 или 0.500?

Мега фен Аватара на skatew
    можеш да си правиш почивки примерно тичаш 10 минути, 1 минута почивка и така няколко пъти, че да изтичаш повече
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

На един приятел последното време от 5kmrun му е 21 и нещо за 5 км, не знам дали е добре твоето увеличавай колкото можеш

25.06
    правих към 7-8-9 серии клекове само с лоста
    лег преса с 90 кг за 3-4 осмици
    разгъване - няколко серии по няколко повторения, нещо от рода на 4 по 6-7-8 на крак
    сумо клек 3-4 серии по 6-8
    тяга с прави крака - към 5-6 серии по не повече от 6 повторения мисля
    тяга с прави крака с дъмбели - 5х6-8
    тая тренировка беше е така един вид само, за да вкарам някво движение и да видя как са ми ставите и т.н.

26.06
    bench - 100x2; 105x1; 110x1; 115x1 (117 ако трябва да сме точни, ама айде :Д ) PR !!!
    wide grip t-bar row- 5x10
    lat pulldown - 4x10
    close grip bench + hammer curls - 3x12 + 3x6 (на ръка)
    rope pressdown - 3x8
    single arm pushdown - 3x12-15 + rope curls - 3x8

изключително щастлифт съм след тоз workout

anonymous708973
    Guest
    Минавам да се оплача как бягането навън ми е ТОЛКОВА по-трудно от бягането на пътека, не мога, мразя го.

Голям фен Аватара на bubaduc
    заащо ? аз го предпочитам
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Мега фен Аватара на anonymous908491
    хахахаха, не мога, Пинкууу, ще ме убиеш от смях

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bubaduc Виж мнението
    заащо ? аз го предпочитам
    Не знам, просто на пътеката мога да си фиксирам една точка и да се съсредоточа върху дишането, че ми е голям проблем, колкото и тъпо да звучи. Навън не мога, лицето ми пулсира все едно сърцето ми е в черепа; гърлото ми или пресъхва, или трябва да плюя на два метра, и коленете ми омекват някак.
    Психически също ми действа по-добре - пътеката си се движи, нямаш избор освен да си размърдаш дупето и имаш известно време да си помислиш дали наистина искаш да спреш преди да чукнеш стопа, а навън - нъц. Абе, напълно дебилно.

Не знам, просто на пътеката мога да си фиксирам една точка и да се съсредоточа върху дишането, че ми е голям проблем, колкото и тъпо да звучи. Навън не мога, лицето ми пулсира все едно сърцето ми е в черепа; гърлото ми или пресъхва, или трябва да плюя на два метра, и коленете ми омекват някак.
    Очаквах да напишеш нещо друго, а не описание, какво усещаш по време на тичане и това се усеща от всеки, та се чудя дали някога въобще си тичала навън.

Само веднъж се качих на пътечка и беше най-отвратителното ми изживяване. Чувствах се все едно има някой бавен пред мен и трябва да си съобразявам крачките с него, отврат. Да не говорим, че като слезнах от пътечката ми се виеше свят...

Навън е в пъти по-готино. Най-малкото чувстваш се жив, и в моя случай след няколко минути ти причернява ахахах

Ти представяш ли си как на пътечка тича един час, а излизайки навън прави две бързи крачки и не може повече, защото се задъхва.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Не мога да повярвам какво чета... пантерата ми прилича много на Джордан Карвър, разбира се без циците.

Едно време треньора ми слагаше камъняк в раницата и ми засичаше за време през пресечена местност. Все пак избирам пътечката де.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Само веднъж се качих на пътечка и беше най-отвратителното ми изживяване. Чувствах се все едно има някой бавен пред мен и трябва да си съобразявам крачките с него, отврат. Да не говорим, че като слезнах от пътечката ми се виеше свят...

Навън е в пъти по-готино. Най-малкото чувстваш се жив, и в моя случай след няколко минути ти причернява ахахах
    Ха, след пътечката все едно се движи земята, нали? :д
    Да бе, и моят ми разправя колко е яко и колко било красиво наоколо и т.н., мен ме избива на агресия :д

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Много ме кефи как ви игнорира иначе, въобще не й пука

Следя темата де, не се разписвам, просто защото ходя да бягам само. И да, бягам навън, не на пътечка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си