.
Отговор в тема
Страница 20 от 21 ПървиПърви ... 10161718192021 ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 512

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз съм виждала.
    Къде и какво точно си виждала? Я разкажи !

(Само да не е някой филм или клипче в интернет , щото такива глупости и аз съм гледал.)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Къде и какво точно си виждала? Я разкажи !

(Само да не е някой филм или клипче в интернет , щото такива глупости и аз съм гледал.)
    сега ще ти разкаже за приятеля си и как в залата му викали машина, как ги било страх да го гледат в очите и как всички му се възхищавали

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Щях аз да отговоря, ама грозния търси на всяко решение проблем.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    сега ще ти разкаже за приятеля си и как в залата му викали машина, как ги било страх да го гледат в очите и как всички му се възхищавали
    Тъй ли? Тогава по-добре да прочета някоя детска приказка - няма да е толкова измислено . Добре че ме предупреди !
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Щях аз да отговоря, ама грозния търси на всяко решение проблем.
    Защо така припряно - виж че обърка словореда ! Успокой се и ми разкажи - може да ме мотивираш и току виж съм тръгнал към фитнеса утре .

(Сериозно, ако имаш реални, истински примери, ще ми е интересно да ги чуя .)

Мега фен
    ама грозния търси на всяко решение проблем.
    Защото всеки проблем има решение, лошото е, че грешния човек е тръгнал да го търси.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не съм объркала словореда, грозни :Д

20 минути стълби, 20 минути 15% наклон и 6км/ч ~ пулс на първото средно 165, на второто - 155
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    София
    20 минути стълби, 20 минути 15% наклон и 6км/ч ~ пулс на първото средно 165, на второто - 155
    И кой т'ва? Кога? Защо?
    Очаквах някой да ми каже за реални примери, които са виждали как вейка се превръща в "нацепена батка", без химия . Всички мълчат. Все едно попитах дали са виждали извънземно !

Грозен мн си тъп брат
    17г./180/70кг
    Днеска кляках и правих прасец.
    90x2
    100x1
    105x1(PR)
    110x1(PR)
    Пробвах и 115 ама се бях изморил много.
    После правих малко прасец и корем. Много ме нервят дядовците като си вземат по един колан и се разхождат 1 час с него, да еба.

Мега фен Аватара на Rakshy
    в четвъртък бях с температура, днес тренирам. Както се очакваше - 0 сила

Като добавим и много слабото хранене напоследък и дефицита на настроение, мани мани

неква лежанка до 3х3 с 80 (е така да упражня движението)

раменна преса 5 с 30, 5 с 40, 5 с 50 и 5 с 60 кг

гребане с 80 2-3 серии

lat pullsdowns и pullover на скрипец 3-4 серии по 10тина повторения

толкоз

Супер фен Аватара на tochko
    Бахти мизерния ден беше.
    Деня преди борбите сеподготвих с една бърза тренировка за масичка, а след това тичках. В резултат от това имах добро физическо представяне но техниката ми беше плачевна.
    Толкова ме изнерви един който постоянно ми викаше, че не струвам, че почнах да правя свръхглупости. В резултат на това дадох над 10 ипона за две срещи срещу нула от моя страна.
    Последната, трета среща беше моментът в който се узверих. Излизах срещу мой приятел, но бях решен да го съсипя както и да било то. Играх с най гнусния захват, шчупих го със сила, но хвърлянията не можех да ги довършвам. И точно когато имах някаква преднина, ме събори с ипон като круша. Продължих и отбелязах едно смешно юко и времето свърши. Това беше. Четири шибани години труд, за да ми обяснят накрая че съм нищожество на татамито и да ме смачкат. Бях на прага да ревна като момиче. Едв а се сдържах в края на тренировката.

мисля, че точно ти трябва да знаеш, че рухнеш ли психически колкото и сила и злоба да имаш нищо няма да стане. Оправи си психическите проблеми и всичко ще ти е чук.

Аз съм се надъхал да клякам всеки ден да видим колко ще издържа :Д
    вчера (сряда) кляках 5х3 на 100 кг на през 40-50 секунди и накрая 6тата серия беше 6 повторения. След това правих clean and jerk на през 30-40 секунди по едно повторение на 40 кг. На около 25-6-7 не успях да ги обърна, по-скоро да ги хвана при клякането. Още адски много имам да уча по това движение ;/

днес до 2 единици на 120 кг и след това лежанка. На 100 направих 4ка, след това на 110 3 с трупче за трицепсчето :Д След това JM PRESS на смит машината (единственото нещо, за което става тоя проклет уред) супер серия с разгъване на горен скрипец с една ръка (с надхват), след това правих чукове до 6ца на 25 кг на ръка. след това сгъване в страни, не му помня името за доразцепване :Д След това, тъй като трябваше да чакам един приятел правих малко корем и фермерски разходки. гуд шит.

Ракши, това с клека ми се струва хубаво. Сигурно знаеш за прасците на Арнолд и принципа му, че ако нещо не расте, се прави всеки ден. Аз съм го изпитвал това с едно-две движения за два месеца и имах големичка полза.

не става въпрос за растеж, а за тест :Д Тест за духа и тялото. Вече съм ден 5, от утре ще хвана някоя програма по-специфична за клековете всеки ден, че сега си правя квото ми се прави :Д

Днес беше ден за кардио, но някви коври бяха заели стълбите и залта изобщо в комбинация с другите спортисти беше неизползваема за мен, така че прибегнах до добрия стар салон на клуба. Беше ден за експерименти и ме сърбяха ръцете да опитам нещо ново. Отработих няколко комбинации които ми се видяха надеждни, та това бяха:

2 рунда 10,10,20,20,30,30сек лицеви/суинг с пудувка
    2 серии по 10п тяга(75кг) + суинг с торбата над глава
    2 серии комплекс на ластици(който сам по себе си е 4упр по 10 бройки)+100скока на въже
    2 серии по 10 повторения бърпи-набиране на кимоно
    2 серии по 10 клека на един крак
    2 серии по 10 щангиско изхвърляне с 20 кила

Всички комбинации ми паснаха супер и обезателно ще ги вработя в тренировката за интензивна сила. Най-голямото им предимство е че се поддават на адаптация към борбата за дрехите и накрая чувството беше като след такава.

Вчера правих клек
    102.5x3 105x2
    После Deadlift
    110x2
    Днеска лежанка 55x2 57.5x4 60x2
    Бълка ми върви добре, вече съм 74кг и очаквам другата седмица да ударя 115-120 клек, 65 лежанка и поне 130 Deadlift, wish me luck.

нещо не е наред щом са ти така числата, брато

тренирай си слабите места повече

лежанката не е ли малко слаба?

Да, доста е ниска, ама работя по въпроса.Честно казано не знам какъв и е проблема, тренирам я толкова колкото клека и deadlifta си, даже и повече, ама не се покачва. Вярно е, че имам доста дълги ръце, ама тя си стои на едно и също място от няколко месеца. Имало е моменти, в които съм правил 47.5x12 и в същата седмица 50x10 и когато трябва да максвам едва правя 60х1.
    Последно редактирано от foreversmall : 12-12-2015 на 20:48

за нещо като трибойски цели ли тренираш или за обща кондиция, или пък за допълнително към друг спорт?

главно се интересувам от трибой, но от време на време правя brosplit-ове по 2-3 месеца

дай повече инфо, че ми стана интересно (години, кг и как тренираш)

182см/73кг/17г като в момента въртя 6 седмичната програма на candito за 2ри път. Тая седмица ще си тествам максовете

хмм, евала. Щях да ти предложа да я пробваш на Кандито програмката :Д

виж на Layne Norton клипа как да тестваш макс. Принципно Кандито сега пусна (преди 1 месец някъде) програма спец за лежанка, която можеш да пробваш, ама опита ти е до никъде и няма да бъде добра идея май, но го имай в предвид.

Днеска карах към 2-3 минути колело, 3rd world squats и почнах да клякам.
    Само с лоста 10 пъти(ass to grass)
    50x10(atg)
    70x5(atg)
    90x2
    110x1
    115x1(PR)
    120x1(PR)
    И фейлнах 125.
    След това правих deadlift 2x4 с 80 кг и малко прасец. Срядата ще си тествам лежанката, а петък се надявам поне 130 deadlift

браво. чакаме лежанката ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си