- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как тренирах днес /дневник/
Труден въпрос, тоест имаш около 4 седмици? Тогава определено ни бих почвал с Шейко, поне не засега, особено ако ще го почваш отначало. Според мен най-добрия начин да си увеличиш трибоя за тези 4 седмици е да врътнеш базовия цикъл на малкия Смолов. Причината е, че най-лесно ще качиш килограми на клека и тягата, а Смолов помага там много, даже и да е само базовия цикъл. В зависимост колко си надъхан, може да помислиш за двуразови тренировки, нещо от рода на Смолов сутрин, горна част вечер. Ако започнеш сега, ще ти останат няколко дни след като завършиш цикъла, гледам, че следиш Chad Smith, той имаше хубави протоколи как да peak-неш за състезанието. Това е мойто мнение, аз лично не тренирам изцяло силово, така че може да не съм най-добрият източник за съвети (трибоят ми беше 210/150/245, в момента вероятно ще мога да дръпна 250-260 тяга, но останалите движения почти не ги тренирам, от няколко години съм почти изцяло на преден клек+дъмбели). В бб-тийм постват добри съвети, в bodybuilding.com и t-nation също има доста знаещи. Успех със състезанието, пусни едно клипче![]()
Последно редактирано от ararat : 03-26-2015 на 07:14