Day recap:
-Не спах добре. Събудих се в 5 и дремах до 6.30.
-След закуската ми се драйфаше и беше така докато стигна до залата.
-Бях супер притеснен да не се изложа, въпреки че знаех колко съм слаб.
-Беше ми някво лошо такова и не загрях адекватно за клека.
-Rush-нах си опита - 130 и го направих без никъв проблем.
-Втори опит 140 - направен.
-Все още се чувствах зле и ми се повръщаше, а колана се падаше точно в стомаха ми.
-Като ме питаха за 3ти опит не бях достатъчно уверен и казах 145 (5кг ЛР, а можеше директно 150 и мисля, че щях да ги направя успешно, жалко.)
-Клека завърши успешно 3/3
-Ядох някви глупости - кебапчета с картофки :Д и влезнах да загрявам за лега.
-Пак не беше адекватна загрявка и не се чувствах готов.
- Първи опит 95 (бях го заявил без да знам, че не се изисква пауза, фък ит)
-Втори опит 105 - направен отново
-Трети опит- излакомих се за 115 и ги отлепих на 3 пръста от гърдите и не можах.
- лега завърши 2/3
За тягата вече зобнах pre-workout-a защото няма какво да губя - all out. Загрях много много по-добре, въпреки че по време на самата загрявка първия ми опит - 140 ми се стори адски тежък.
1ви опит 140- елементарно и бързо.
2ри опит 150 (моментният ми ЛР) пак относително бързо.
3ти опит 160 (now or never) направен, а съм сигурен че можех поне 165 дори 170, но имах болки в десния квадрицепс и малко глутеус и реших да не си правя експерименти.
Краен резултат 8/9 и 410 кг трибой, с 10 кг повече от досегашния ми, което мисля, че е успех. Да, разочарован съм, че можех и повече, но като за първо състезание смятам, че е ок. +че това беше една от най-добрите атмосфери, в които съм имал честта да бъда. Прекрасни хора, с малки изключения и много добро състезание, дори и като не съм се борил за никви медали. Евала на организаторите и всички виновни
лични бележки: трябва да работя над:
техника на лежанката
accessory и на 3те движения
раменете
гърба
мобилността
*нямам клипчета, защото cameraman-а ми повръщал цяла сутрин и не дойде*