- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как тренирах днес /дневник/
Има ли ефект от отварянето/затварянето на бедрата? (Момчетата да не се ебават, моля)Напрежение ми е ясно, че има, ама някакъв ефект...? Изоставих го това упражнение напълно, пък има къде да го вкарам.
хехе, къде ще го вкараш? ехехех![]()
![]()
![]()
достатъчно ми е, че го наричаш така :/ :$
@фантеро начи, това са изключително важни мускули. Има много начини да ги тренираш, смисл не са само тия 2те машини. Наистина важно е да тренираш всички възможни мускули, защото когато доминантните станат твърде силни, а тези по-второстепенните изостават се получават едни "проблеми" в тялото and shit snaps. Мога да ти дам самия себе си за пример: имам изключително слаби gluteus medius от там идва и една от причините за болките в коляното ми. Пробвах да правя онези разтварянията от двд-тата от 70те дето лягаш на една страна и си вдигаш горния крак, успях да направя по 25 и не можах да се изправя, смисл краката ми едвам ме държаха. Трябва да ги включиш, да не говорим и как допринасят за по-добър задник, смисл по-цялостен![]()
А за вътрешната част на краката в смисъл слабините и hamstring-овете само тяга му е майката. И клековете допринасят адски много. ( и всичките тези вариации на сгъвания)