.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 512

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Vanchhh Виж мнението
    Следя темата де, не се разписвам, просто защото ходя да бягам само. И да, бягам навън, не на пътечка.
    Same here

Относно горния скрийншот- не е ли малко бавно това. Аз с 7-8км/ч вървя. Все пак бягане- поне 12-13 км/ч?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Same here

Относно горния скрийншот- не е ли малко бавно това. Аз с 7-8км/ч вървя. Все пак бягане- поне 12-13 км/ч?
    Измервала ли си си скоростта?

На мен ми е любопитно как става, понеже на пътечката не може да й се вярва - като всички уреди, суперразлични са. Качвала съм се на една, при скорост 10 км/ч едвам й смогвах
    Бягам на друга, където 12-13 км ми е спринтовата част (бягам интервално), но ми е интересно дали реално е толкова.

Пък и зависи колко бягаш. Една мацка следвам в Инстаграм, тя предимно с бягане тренира, готви се за маратони и т.н. 18 км й беше едно от последните бягания, като й смятам скоростта, излиза 10.40 км/ч. Лежерното джогване, каквото "тренират" повечето хора, далеч не е 18 км.
    10-те км в Берлин ги е взела за 52 мин, някъде толкова.

Идеята ми е, че е различно: 12-13 км/ч не е особено много за спринт, но да бягаш така над час ми се струва лееекинко трудно.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-29-2015 на 07:32

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Измервала ли си си скоростта?
    Да.
    Още преди , когато нямаше модерни приложения, като знам, че училището ми по малко по- заобиколен маршрут ми беше точно на 5 км от нас и без да бързам кой знае колко, го минавах за 40 мин, си смятам. И за други обекти- същото.
    Отделно сега, с някакви приложения като горното можеш да си видиш- по принцип не се доверявам лесно, но ми изглеждат що- годе надеждни при положение, че съвпадат резултатите.

Banned Повече от фен
    Да.
    Още преди , когато нямаше модерни приложения, като знам, че училището ми по малко по- заобиколен маршрут ми беше точно на 5 км от нас и без да бързам кой знае колко, го минавах за 40 мин, си смятам. И за други обекти- същото.
    Отделно сега, с някакви приложения като горното можеш да си видиш- по принцип не се доверявам лесно, но ми изглеждат що- годе надеждни при положение, че съвпадат резултатите.
    malci ma

anonymous708973
    Guest
    Да.
    Не, при бягане имах предвид.
    Иначе и аз ходя мегабързо, мн мразя някой да ми се влачи :д

Град
    Sofia
    може да значи, че другото ти мозъчно полукълбо умира (

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не, при бягане имах предвид.
    Иначе и аз ходя мегабързо, мн мразя някой да ми се влачи :д
    А, ами да, измервам я понякога.

Смятам, че 10км за един час е ок. Мисля, като се освободя, да ги догоня отново.
    Последно редактирано от therichbitch : 06-29-2015 на 20:12

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си