.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 512

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    Гърди, трицепс.
    Гърди - пирамида на лежанка от 55 кг до 30 с постепенно увеличаване на повторенията след намалянето на кг; избутване на дъмбели от наклонен лег с 2х16кг , 4 серии 8 повторения; "долна" лежанка 50кг 4х8/10; флайс на машина 25кг само като за последно упражнение , 4х10.
    Трицепс - правих упражнения, включващи и гърдите, първото - кофички на машина 65кг 10повторения 6 серии; лицеви опори на колене с китки на широчината на раменете 4х8; Трицепсово разгъване на горен скрипец с 12кг 4х12 (за релеф влизам тука и затва) ; трицепсово разгъване зад глава с дъмбел 10кг 4х12 пак за релеф и затва малко кг; избутване щанга тесен хват 25кг 4х10 релеф. Стречинг около 5 мин.
    Като цяло между сериите имаше малко почивка, около 30-40сек, на трицепса по 20сек. Разбивациика се получи :д
    не ти е като хората програмирането, брато. И техниката на лежанката сигурно ти е далеч от добра. Трябва да ги оправиш, за да се развиваш без контузии. На долната лежанка трябва да можеш да буташ поне с едно 10 кг повече отколкото на хоризонталната, защото 1. shorter range of motion 2. по-добра позиция за мускулите. Личен пример, на 80 кг успях да направя 8 докато на хоризонталната се мъчех с 65-70 за не повече от 5-6.

също така за кво ти е тесен хват лежанка след като си имал 3 вариации на лежанка + кофи и лицеви?

no hate, just tryin to help.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    A техниката в лежанките ми я бива доколкото съм забелязал и доколкото съм чул мнения на "колеги" в залата :д
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си