- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как тренирах днес /дневник/
Да де, и аз съм ги правил с тежести, докато не станат несъразмерни спрямо другите групи, така както на този пич ръцете са му несъразмерни спрямо другите групи и затова сега така. Rakshy, може да не е, но по моя преценка смятам, че поне до края на лятото ще въртя максимум до 20кг нагоре и после ще почвам с тежестите. ;д
Днес рамо и бицепс.
Бицепс - бицепсово сгъване с дъмбели пирамида от 10кг до 18кг с по 30секунди почивка между сериите; чуково бицепсово пак пирамида от 10 до 18кг с 30-40секунди почивка между сериите; едно упражнение с въжетата, на което не знам името, с 2 въжета дърпам с 2те ръце за бицепс, като са вдигнати встрани ръцете, отново пирамида от 24 до 6кг надолу с увеличаване повторенията, 40сек почивка; концентрирано сгъване с дъмбели от седеж 12кг и 10кг редуване 4 серии по 10 повторения; накрая бицепсово с щанга 20кг 7повторения до средата, 7 от средата до горе и 7 от долу до горе без почивка и след т'ва със лоста за лежанка 20кг пак бицепсово сгъване до отказ 4 серии широк и тесен захват. Рамо - Раменни преси на машина 4серии 8 повторения 18кг; повдигане нагоре ръцете в страни на машина 27кг 4серии 10 повторения; повдигане настрани от наклонено положение пак на машина 27кг 4серии 10 повторения; повдигане на ръцете настрани с дъмбел 7кг , 4 серии по 8 повторения и последно повдигане на ръцете напред догоре с лост 10кг до отказ 4повторения.
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd