.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 512

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rakshy
    Не правиш нещо като хората, щом са ти малко... Ако имаш сили за още дигаш интензивността, т.е. по-малки почивки. Ако още са както казваш 30 сек между серии значи ти трябват повече кг. Или пък работните ти серии изобщо не са ти работни :Д Днес загрях на 5 серии с лоста само, след това една там рутинка за загрявка, която правя, след това 3 серии на 40, 2-3 на 60 и чак тогава почнах с работните ми серии... Едвам си довърших последното упражнение. Смисл не виждам как с макс 60 можеш да направиш общо 20 повторения на 50-55 и след това sub-maximal на останалите и да имаш сили за още. Ако пък тези наистина са ти толкова малко почвай на Jay Cutler програмата Living Large от bodybuilding.com. Ако и тя ти е лека, значи наистина се лъжеш с кг или почивките.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Не правиш нещо като хората, щом са ти малко... Ако имаш сили за още дигаш интензивността, т.е. по-малки почивки. Ако още са както казваш 30 сек между серии значи ти трябват повече кг. Или пък работните ти серии изобщо не са ти работни :Д Днес загрях на 5 серии с лоста само, след това една там рутинка за загрявка, която правя, след това 3 серии на 40, 2-3 на 60 и чак тогава почнах с работните ми серии... Едвам си довърших последното упражнение. Смисл не виждам как с макс 60 можеш да направиш общо 20 повторения на 50-55 и след това sub-maximal на останалите и да имаш сили за още. Ако пък тези наистина са ти толкова малко почвай на Jay Cutler програмата Living Large от bodybuilding.com. Ако и тя ти е лека, значи наистина се лъжеш с кг или почивките.
    А защо изключваш възможността просто да съм свикнал да тренирам повече последните месеци и ся толкова упражнения да не ми стигат? ;д Не споря де, просто аз си мисля, че е тва, щот май всичко праа както трябва. Кви 20 повторения :О на 60кг правя 6 повторения макс, щото скоро ги почнах 60те. Нз, мисля да намаля почивките другата седмица да видим как ще върви. Ама според мен просто яко се надъхвам преди тренировка и затва имам за още ;д
    Днес гърбеца и трапец, дано няма кво да се поправя ;д
    гръб (тежка тренировка) - вертикален скрипец 4 серии 8-10 повторения (редувам) ; хоризонтален 4 серии 8 повторения ; гребане с дъмбел 4 серии 8 повторения; мечка 4 серии 8 повторения ; гребане на машина ( нз просто как се нарича ама си го представяте ) 4 серии 8-10 повторения; още едно крайно неизвестно упражнение за гръб 4х8 и хиперекстензии с незначителни килограми 4х10. Всичките упражнения освен хиперекстензиите ги правих с бая килограми.
    Трапец - повдигане на раменете с 2 20ки 4 серии 15 повторения и тва беше.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си