На първо четене бих казала да си смениш протеина. Ама и аз не съм разбирач по темата.
Но 15 гр захар определено ми се вижда много, колко ти е дозата о.О Накара ме да си извадя протеина - в моя няма захар. Ама никак. На 25 грама доза имам 1.5 въглехидрати, които не са захар.
Извод: Изводът е определено да си смениш протеина. Не плащай за протеин, бъкан със захар просто. На минус си, откъдето и да го погледнеш.
Влязох в темата да си споделя тренировката за дупе от вчера, понеже днес ме наболява доволно:
1. Дефицитен сумо клек 4х12
2. Walking Lunges с пудовка 2х16 + 2х20 (намалих леко тежестта, че ми отиваше в коленете по някаква причина)
3. Качване на пейка с единия крак и изпъване на другия, пак с пудовка (име, моля? :д) 4х10 на крак
4. https://www.youtube.com/watch?v=5bEiv_YzhJo - 6:10 гледайте, АДСКИ е добро. При мен амплитудата не беше толкова голяма. 4х12 на крак
5. Donkey Kicks на земя 3х20 на крак
6. Glute Bridges на земя. Пак готина "техника" - 3х10 нормални с 2-3 секунди задържане горе+10 пулсации - т.е. движения с много, много малка амплитуда. АЙ, супер се усети!
Гледах вчера, че онова странично ходене с гумена лента помагало за страничните мускули, та и него ще пробвам.
Споделям си тренировката по единствената причина желаещите мацки да се възползват