.
Отговор в тема
Страница 15 от 21 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 512
    anonymous708973
    Guest
    На първо четене бих казала да си смениш протеина. Ама и аз не съм разбирач по темата.
    Но 15 гр захар определено ми се вижда много, колко ти е дозата о.О Накара ме да си извадя протеина - в моя няма захар. Ама никак. На 25 грама доза имам 1.5 въглехидрати, които не са захар.

Извод: Изводът е определено да си смениш протеина. Не плащай за протеин, бъкан със захар просто. На минус си, откъдето и да го погледнеш.

Влязох в темата да си споделя тренировката за дупе от вчера, понеже днес ме наболява доволно:
    1. Дефицитен сумо клек 4х12
    2. Walking Lunges с пудовка 2х16 + 2х20 (намалих леко тежестта, че ми отиваше в коленете по някаква причина)
    3. Качване на пейка с единия крак и изпъване на другия, пак с пудовка (име, моля? :д) 4х10 на крак
    4. https://www.youtube.com/watch?v=5bEiv_YzhJo - 6:10 гледайте, АДСКИ е добро. При мен амплитудата не беше толкова голяма. 4х12 на крак
    5. Donkey Kicks на земя 3х20 на крак
    6. Glute Bridges на земя. Пак готина "техника" - 3х10 нормални с 2-3 секунди задържане горе+10 пулсации - т.е. движения с много, много малка амплитуда. АЙ, супер се усети!

Гледах вчера, че онова странично ходене с гумена лента помагало за страничните мускули, та и него ще пробвам.

Споделям си тренировката по единствената причина желаещите мацки да се възползват

Супер фен Аватара на Deadlock
    нямам търпение да пробвам номер 4!

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    3. Качване на пейка с единия крак и изпъване на другия, пак с пудовка (име, моля? :д) 4х10 на крак

тва е bulgarian split squat (да, на нас е кръстено. И да, хората по света използват наше упражнение :Д)

Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    Днес гърди/трицепс, дадох им жега с програмката от тая тема, няма смисъл да я пиша ;д.
    И от доста време се чудя за едно нещо (което няма общо с темата), леко тъпичък ще да е въпросът, но ГРАМ не разбирам от тези неща, дори за това, което ще напиша не съм сигурен, все пак ще задам въпроса. Нали след силова тренировка калориите продължават да се горят в продължение на някакво определено време, и този процес се спира, когато се приемат бързи въглехидрати (нещо сладко например). Как да си пия протеина след тренировка и едновременно с това да не спирам процеса на горене на калории? Смисъл в дозата ми има 15гр захар, което мисля, че спира (доколкото съм информиран). Малко тъпичко разсъждение, но в крайна сметка нищо не разбирам от тия неща и нда :д
    тва е малко бро, ама и малко вярно. "протеин" с 15 гр захар не е протеин. Или са те преебали или е гейнър.

А иначе идеята е, че след тренировката когато ти е ниска кръвната захар и висок инсулина ти можеш да ядеш въглехидрати и ще ги усвоиш по-бързо и добре (тва с инсулина и захарта може да не е вярно смисл може да са наобратно щото ми е много блудкав въпрос). Както викат билдърите "всичко отива в мускула". Затова си яж след тренировка. Не чакай 2 часа :Д

А то това с горенето на калории не значи, че имаш някъв дот на себе си (damage over time), който да си тиктака :Д
    Идеята е, че ти се забързва метаболизма след активност - някъде пише, че е в следващия час, другаде пише, че е в следващите 24, на трето място 48 часа. Срещал съм дори 72 часа, ама нещо ме кара да не вярвам, затова нека се доверим на 24 часа. И яденето на различни видове храни мисля, че няма ефект върху постигнатото.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Хранителна стойност в 100грама (щото на ебахти тъпата кутия не пише точни за една доза (30гр) ) : 376kcal ; 2,6 g мазнини ; 3,9 g въглехидрати, от които 2,5 g захари ; 83грама белтъчини. А от другата страна на кутията пише, че в доза захарта е 15гр ебахти малоумната работа. Демек не съм видял правилното. Начи щом в 100грама има 2,5 гр захар, в 30 не съм сигурен колко малко трябва да има, при такова малко наличие (или неналичие, ако няма) забавя ли се забързания метаболизъм и продължавам ли да горя? Понеже ти каза:

" Идеята е, че ти се забързва метаболизма след активност - някъде пише, че е в следващия час, другаде пише, че е в следващите 24, на трето място 48 часа. Срещал съм дори 72 часа, ама нещо ме кара да не вярвам, затова нека се доверим на 24 часа. И яденето на различни видове храни мисля, че няма ефект върху постигнатото. "
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

anonymous708973
    Guest
    Пробвай и сподели как ти е дупето, хаха! :д

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението

тва е bulgarian split squat (да, на нас е кръстено. И да, хората по света използват наше упражнение :Д)
    Нееее. Как няма да го знам това :P
    Ти си горе в тази поза: http://blog.nasm.org/wp-content/uplo...JA14_WKT08.jpg

Хранителна стойност в 100грама (щото на ебахти тъпата кутия не пише точни за една доза (30гр) ) : 376kcal ; 2,6 g мазнини ; 3,9 g въглехидрати, от които 2,5 g захари ; 83грама белтъчини. А от другата страна на кутията пише, че в доза захарта е 15гр ебахти малоумната работа. Демек не съм видял правилното. Начи щом в 100грама има 2,5 гр захар, в 30 не съм сигурен колко малко трябва да има, при такова малко наличие (или неналичие, ако няма) забавя ли се забързания метаболизъм и продължавам ли да горя? Понеже ти каза:

" Идеята е, че ти се забързва метаболизма след активност - някъде пише, че е в следващия час, другаде пише, че е в следващите 24, на трето място 48 часа. Срещал съм дори 72 часа, ама нещо ме кара да не вярвам, затова нека се доверим на 24 часа. И яденето на различни видове храни мисля, че няма ефект върху постигнатото. "
    не се забавя, ще си припка като гладен леопард :Д

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пробвай и сподели как ти е дупето, хаха! :д

Нееее. Как няма да го знам това :P
    Ти си горе в тази поза: http://blog.nasm.org/wp-content/uplo...JA14_WKT08.jpg
    "step up" се казва :Д :Д

да споделя, че reverse crunch е прекрасно мъчение за корем!
    това + планкове + вдигане на крака от вис ми е рецептата. ^^

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    да споделя, че reverse crunch е прекрасно мъчение за корем!
    това + планкове + вдигане на крака от вис ми е рецептата. ^^
    Само тричките? По колко от всяко?

5×20 reverse crunch; 3×10 на вис (ръцете ми отказват); 4 × планк до отказ, 2 на лакти и 2 с прави ръце;

вкарай е russian twists, нема такова упражнение :Д

при russian twist-a нещо нa дишането/гърдите ми е неприятно усещането, може би не го изпълнявам правилно.

anonymous708973
    Guest
    Интересно защо те боли...
    russian twist е готино, обаче сууупермного хора го изпълняват грешно и може да стане сакатлък. Едни мацки пък оня ден упорито настояваха да тренират задно рамо на скрипеца с двата кабела едновременно - плачевно изглеждаше :д

не ме боли чак, ама ми е някакво гадно, не знам

Град
    DirtyLand
    Интересува ме какъв проблем представлява да тренирам повече от 2 мускулни групи 2 пъти в седмицата? Бях решен да тренирам 3-4 групи по два пъти, тъй като целя големи резултати вече в петия месец от фитнеса, но един пич от залата ми каза, че не е хубаво повече от 2 мускулни групи по два пъти и спрях. В момента правя гърди и корем два пъти, мерак ми е да включа и гръб, ако ще втората тренировка да е няква лека, ама що не е препоръчително да го правя?

Интересува ме какъв проблем представлява да тренирам повече от 2 мускулни групи 2 пъти в седмицата? Бях решен да тренирам 3-4 групи по два пъти, тъй като целя големи резултати вече в петия месец от фитнеса, но един пич от залата ми каза, че не е хубаво повече от 2 мускулни групи по два пъти и спрях. В момента правя гърди и корем два пъти, мерак ми е да включа и гръб, ако ще втората тренировка да е няква лека, ама що не е препоръчително да го правя?
    що пък да не е препоръчително нема такиа работи.

anonymous708973
    Guest
    Ако имаш времето за две тренировки дневно, що не?

Не е тук мястото, но все пак искам да попитам нещо. Когато правя тренирам за корем усещам адска болка в кръста. Според вас на какво се дължи това и как мога да избегна тази болка?

Град
    DirtyLand
    Ми не било препоръчително май каза, щото пренатоварване се получавало и вследствие по-малки резултати. Реших да му се доверя, щото пък той си имаше бая резултати и така. Иначе как две тренировки дневно, тва също препоръчително ли е ? :д Ако да, кво съм правил дося д'ге .. :д

Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от Genasis Виж мнението
    Не е тук мястото, но все пак искам да попитам нещо. Когато правя тренирам за корем усещам адска болка в кръста. Според вас на какво се дължи това и как мога да избегна тази болка?
    Яка загрявка на кръста при мен върши работа

Цитирай Първоначално написано от Genasis Виж мнението
    https://www.youtube.com/watch?v=TFIaKrlY-tk

Ми не било препоръчително май каза, щото пренатоварване се получавало и вследствие по-малки резултати. Реших да му се доверя, щото пък той си имаше бая резултати и така. Иначе как две тренировки дневно, тва също препоръчително ли е ? :д Ако да, кво съм правил дося д'ге .. :д
    двуразовите тренировки са за профи атлети. Ти не можеш да правиш двуразови. :Д 1. не знаеш как; 2. не можеш да се възстановиш; 3. нямаш достатъчно опит

Едни от първите двуразови в силовите спортове прави Иван Абаджиев, който беше треньор на отбора ни по щанги сума време преди и ни изкара на подиума не веднъж.

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Вчера много ме мързя да ходя на зала. Пуснах да гледам някакъв едночасов семинар на Емелияненко в ютуб и на пода правих лицеви опори и различни упражнения за корем

Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    Вчера много ме мързя да ходя на зала. Пуснах да гледам някакъв едночасов семинар на Емелияненко в ютуб и на пода правих лицеви опори и различни упражнения за корем
    е тва е мотивация :Д :Д

аз от бая време не съм писал тук, главно защото ми е някво умряло

вчера стигнах до тройка на 100 лежанка
    след това няколко 2 серии хоризонтална, 2 горна и пак 2 хоризонтална, е така да има :Д
    след това lat pulldowns - 4x8
    t-bar rows - 4x10 (бях в друга зала и там си имат машина за това, ебати странното :Д)
    раменна преса, седнал - 4х8-10, като на последната rest-pause и още 8 отгоре, ако не се лъжа
    след това вдиганията встрани за средно рамо по 8 на ръка, 3 серии малко темпо work
    face pulls - 4 серии по 8-10 някъде
    swings 30 sec + скачане на въже 30 сек (х2) като малко кардио
    имах още некви силици и не ми се тръгваше затова вкарах 3 суперсерии бицепс + трицепс - 3х10 сгъвания + 3х15 разгъвания с две ръце над главата. последните серии бяха all-out като за бицепса направих след 10те още 7 или 8, на трицепса направих общо 20.
    мнол добра тренировка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си