До къде го докарах, сам да си ъпвам темата :/

Бях тренирал 3 пъти в седмицата, след това 2 седмици бях на работа и бях смачкан, след това 1 море и сега тази седмица имам вече 2 тренировки под пояса :Д Т.е. практически имах 3 седмици плътни off и сега се връщам

Изглеждам много по-зле и се чувствам доста по-зле. Бях на антибиотик на морето заради възпалено ухо (всяка година едно и също, мааму стара). Вчера и онзи ден излизах и неш ми беше 'ладно и явно съм настинал, защото сега ме боли гърлото и се чувствам някак зле. Днес почивах и утре според зависи как се събудя я почивам, я не.

В понеделник се върнах от морето и директно отидох в залата.
Не ми се правеха кръгови и започнах с един приятел цици

лежанка - беше ми интересно след това време къде ми е силата и затова прогресивно до 1ца на 100, което ме зарадва до някъде. Не мислех, че ще мога да ги бутна :Д Нищо, че месец и нещо преди това бутнах 117. След 1цата направих 20 повторения на 60. Като следващо решихме да правим горна лежанка с дъмбели, където силата нещо никва я нямаше. Явно толкова ми е било за деня, защото преди почивката можех да си думна 15 повторения с 30ките без да ми пука. Сега нещо 20ките ме озориха, но това ще се промени :Д Като трето упражнение правихме crossover като първите 2-3 серии бяха до 12 повторения мисля, и последната бях all out 20-25 повторения, нещо такова :Д За четвърто решихме малко рамене - обръщане + изтласкване с дъмбели, много психарско движение. Започнахме от 10, след това 12, след това май пак 10, 8, 6, пак 8, 10, 12 май така беше схемата, абе мнол повторения и това един след друг без почивка.

Ден втори - вторник.
Гръб - първо lat pulldowns - на ташак колкото станат, към 5-6 серии, като последната имаше forced reps. Второ упражнение - тяга, принципно изобщо не мислех да правя тяга, защото принципно я правя след клека, но авера така я прави, затова реших с него - някви повторения на 60, някви на 80, ако не се лъжа и след това 100 за няколко, накрая 3ка на 120. Много ташак, но ме боли нещо кръста и го чувствам мега слаб (и го усетих мега слаб :/). Техниката ми не беше като хората, не можах да се стегна и имах чувството, че ще си изхвърля гърба :Д След тягата малко мечка - сложихме 2 15ки, т.е. 30 кг и 10х10 без почивка един след друг. Можех да сложа поне с 15 кг повече, но тоя моя нещо издъхваше и реших да не се правя на мъж. Трябваше ни някво вертикално движение и го накарах да правим lat pulldowns, no s тясната ръкохватка, дето е за хоризонталния скрипец. Там си мислехме да се редуваме на през 5 повторения до 5, т.е. да ни се вържат 10 петици, но след втората неш се отказахме и почнахме на 8ци. Имаше някво напомпване :Д Следващо - трапец на смит машина, много го мразя, но пак не по мое желание го правихме :Д 3-4 серии по 12 направихме. Той искаше да си ходим, но го накарах да разцъкаме и малко гребане с дъмбели от стоеж. И там няколко серии за по 10 повторения, 4 серии, ако не се лъжа.

Утре по план мисля, че трябва да е рамо, но аз имам мускулна още от първия ден на раменете, гърдите и трицепса :Д