.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 512

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Живея в София
    Аз също, и?!
    Плуването е ирелевантно в случая. За ходене, откровено не ме интересува колко мога.
    Нали питаше...
    кво разбираш под издръжливост
    и това разбирам под издържливост и мисля че си е съвсем "релевантно" , освен ако не можеш да плуваш! Ти ако не издържаш, е друг въпрос !
    Сега, при положение, че си някъв такъв endurance athlete, можеш ли да бутнеш на лежанка собственото си тегло и да клекнеш със собствено тегло?
    Не мога, аз поне си казвам . А ти колко метра можеш да преплуваш и колко км. да извървиш преди да се измориш до отказ?
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    1км в басейна и това ми е.
    Това имам предвид ! Не е зле!
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това, което той имаше предвид, мисля, беше, че много от тия напомпаните ... дигат някви щанги и си мислят, че значи нещо, в същото време при малко повече движение са дроп. Много от фитнесджиите издъхват на бокс, примерно.
    Точно това имах предвид! Виж как Пантерата ме е разбрала, макар че не ме обича ! Все пак не бих твърдял че силовите спортисти са недостойни да се наричат такива. Просто самочувствието на мнозинството от тях, е малко в повече заради това че вдигали N кг. от лежанка и нищо друго !

Мега фен Аватара на Rakshy
    бахти дългия пост стана... Е, явно или умираш герой, или живееш достатъчно дълго, че да се превърнеш в това, което мразиш ;/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си