.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 512

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    първото твърдение - булшит. Всеки може да бъде всичко.
    второто твърдение - също булшит. Нямаш никаква идея кое и как става.

Друг път! Ти сериозно ли мислиш, че вейка може някога да стане "нацепена батка" без стероиди, хормони и др. химия ?! И последният авторитет който имаше, се сгромоляса пред очите ми !
    третото - идеята е, че моето съществуване не зависи от способността ми да плувам => нямам полза да развивам умението, след като имам други цели.
    четвъртото - 50 пъти ти написах, че 5 пари не давам и не съм пробвал да вървя
    Кажи си като мъж, че не можеш и затова не искаш, не ми разправяй как гроздето е кисело като Кума Лиса !
    петото - за пореден път показваш изключително тежките комплекси, които имаш и това честно казано е доста тъжно. Strenght is never a weakness.
    За мое съжаление, "нацепените батки" са на мода, а аз няма как нито да променя модата, нито как да стана "нацепена батка" .
    Силовите тренировки, или по-скоро програмирането им е изключително сложен процес, защото...
    ... защото другите видове тренировки са прост процес?! Я пак!
    движението на лоста от точка А до точка Б... Това е всичко, което те интересува.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението

Друг път! Ти сериозно ли мислиш, че вейка може някога да стане "нацепена батка" без стероиди, хормони и др. химия ?! И последният авторитет който имаше, се сгромоляса пред очите ми !
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...15692139_o.jpg

Поствал съм го и друг път... моя оутдейтед (в смисъл минаха почти 4 г. от нея вече) трансформация за по малко от година от точка А до точка Б , без много зор... Като по средата съм падал до 72 кг. Стига си говорил булшит.. стероиди, блабла .. хвани почни да четеш малко от малко. Да не е нищо особено , но имаш ли мерак ще постигнеш квото искаш без оправдания.

Все още очаквам отговор на по горният ми коментар , моля.. интересно ми е какво ще измъдриш.

Ракшу 95.. деймм гойн хард бро Аз вися на 83 вече заради категория ;/

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Slarc3 Виж мнението
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...15692139_o.jpg

Поствал съм го и друг път... моя оутдейтед (в смисъл минаха почти 4 г. от нея вече) трансформация за по малко от година от точка А до точка Б , без много зор... Като по средата съм падал до 72 кг. Стига си говорил булшит.. стероиди, блабла .. хвани почни да четеш малко от малко. Да не е нищо особено , но имаш ли мерак ще постигнеш квото искаш без оправдания.
    Ти си бил дебел и си отслабнал , после си качил малко мускули, това е истината и кво? Щом се състезаваш, сигурно си и зобил. Тия приказки че с мерак всичко се постигало ги разправяй на децата си за лека нощ !
    Цитирай Първоначално написано от Slarc3 Виж мнението
    Все още очаквам отговор на по горният ми коментар , моля.. интересно ми е какво ще измъдриш.
    Търсиш внимание и искаш да ти кажа колко си готин ли?! За бойните ти спортове не съм коментирал и ни искам да влизам в тая тема. Все пак колко време трае един мач?

Мега фен Аватара на Rakshy

Кажи си като мъж, че не можеш и затова не искаш, не ми разправяй как гроздето е кисело като Кума Лиса !
    За мое съжаление, "нацепените батки" са на мода, а аз няма как нито да променя модата, нито как да стана "нацепена батка" .
    ... защото другите видове тренировки са прост процес?! Я пак!
    ти имаш 0 опит и наблюдения и твърдиш някви неща от гледната точка на простия човек, който хал хабер си няма за кво иде реч. Всеки има даден генетичен потенциал, който е напълно постижим. Просто трябва време, тренировки и храна. Не можеш да бъдеш на ниво Мр. Олимпия, но можеш да бъдеш доста здрав.

Какво не мога? Да ходя? Е да бе...

Не можеш да си нацепена батка, щото си тъп плехар. Мишка рокер от Марс.

И да, останалите спортове имат сравнително проста философия от гледна точка на тренировките. При вдигането на тежести и трибоя си нямаш никаква идея колко е сложно просто, но си мърмориш. Шибаняк глупав.

това е последния коментар, който пиша по твой адрес.

Град
    София
    ти имаш 0 опит и наблюдения и твърдиш някви неща от гледната точка на простия човек, който хал хабер си няма за кво иде реч.
    Ти откога ме познаваш и откъде знаеш какво съм пробвал и видял?
    Всеки има даден генетичен потенциал, който е напълно постижим.
    Постижим за какво?! От всяко дърво свирка става ли?!
    Просто трябва време, тренировки и храна. Не можеш да бъдеш на ниво Мр. Олимпия, но можеш да бъдеш доста здрав.
    Колко време? За различните хора е различно - на теб може да ти е отнело няколко години, друг може да си скъса гъза от тренировки и пак да си остане нищо, особено при нисък ръст! Колко "много здрав" може да е някой при нисък ръст?
    Не можеш да си нацепена батка, щото си тъп плехар. Мишка рокер от Марс.
    Почти си помислих че ще ми кажеш, че е така щото трябвало да тренирам здраво !
    И да, останалите спортове имат сравнително проста философия от гледна точка на тренировките. При вдигането на тежести и трибоя си нямаш никаква идея колко е сложно просто, но си мърмориш. Шибаняк глупав.
    Ти тренирал ли си сериозно други спортове, че да знаеш колко им е проста философията ?!
    Шибаняк глупав.
    ... каза нацепената батка
    това е последния коментар, който пиша по твой адрес.
    съмнявам се

Супер фен

Друг път! Ти сериозно ли мислиш, че вейка може някога да стане "нацепена батка" без стероиди, хормони и др.
    Не някога, а винаги една вейка и хилка може да стане нацепена батка. Стига само много да го желае.

За мое съжаление, "нацепените батки" са на мода, а аз няма как нито да променя модата, нито как да стана "нацепена батка"
    Че защо да не станеш нацепена батка? Има как. Софията е пълна с фитнеси. Обаче трябва упоритост и постоянство. Редовни тренировки в залата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си