- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как тренирах днес /дневник/
Друг път! Ти сериозно ли мислиш, че вейка може някога да стане "нацепена батка" без стероиди, хормони и др. химия?! И последният авторитет който имаше, се сгромоляса пред очите ми
!
Кажи си като мъж, че не можеш и затова не искаш, не ми разправяй как гроздето е кисело като Кума Лиса!
За мое съжаление, "нацепените батки" са на мода, а аз няма как нито да променя модата, нито как да стана "нацепена батка".
... защото другите видове тренировки са прост процес?! Я пак!
![]()
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...15692139_o.jpg
Поствал съм го и друг път... моя оутдейтед (в смисъл минаха почти 4 г. от нея вече) трансформация за по малко от година от точка А до точка Б , без много зор... Като по средата съм падал до 72 кг. Стига си говорил булшит.. стероиди, блабла .. хвани почни да четеш малко от малко. Да не е нищо особено , но имаш ли мерак ще постигнеш квото искаш без оправдания.
Все още очаквам отговор на по горният ми коментар , моля.. интересно ми е какво ще измъдриш.
Ракшу 95.. деймм гойн хард броАз вися на 83 вече заради категория ;/
Ти си бил дебел и си отслабнал, после си качил малко мускули, това е истината и кво? Щом се състезаваш, сигурно си и зобил. Тия приказки че с мерак всичко се постигало ги разправяй на децата си за лека нощ
!
Търсиш внимание и искаш да ти кажа колко си готин ли?! За бойните ти спортове не съм коментирал и ни искам да влизам в тая тема. Все пак колко време трае един мач?
ти имаш 0 опит и наблюдения и твърдиш някви неща от гледната точка на простия човек, който хал хабер си няма за кво иде реч. Всеки има даден генетичен потенциал, който е напълно постижим. Просто трябва време, тренировки и храна. Не можеш да бъдеш на ниво Мр. Олимпия, но можеш да бъдеш доста здрав.
Какво не мога? Да ходя? Е да бе...
Не можеш да си нацепена батка, щото си тъп плехар. Мишка рокер от Марс.
И да, останалите спортове имат сравнително проста философия от гледна точка на тренировките. При вдигането на тежести и трибоя си нямаш никаква идея колко е сложно просто, но си мърмориш. Шибаняк глупав.
това е последния коментар, който пиша по твой адрес.
Ти откога ме познаваш и откъде знаеш какво съм пробвал и видял?
Постижим за какво?! От всяко дърво свирка става ли?!
Колко време? За различните хора е различно - на теб може да ти е отнело няколко години, друг може да си скъса гъза от тренировки и пак да си остане нищо, особено при нисък ръст! Колко "много здрав" може да е някой при нисък ръст?
Почти си помислих че ще ми кажеш, че е така щото трябвало да тренирам здраво!
Ти тренирал ли си сериозно други спортове, че да знаеш колко им е проста философията?!
... каза нацепената батка
съмнявам се
Не някога, а винаги една вейка и хилка може да стане нацепена батка. Стига само много да го желае.
Че защо да не станеш нацепена батка? Има как. Софията е пълна с фитнеси. Обаче трябва упоритост и постоянство. Редовни тренировки в залата.