- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Защо обществото ни деградира?
espada, лесно е да плюеш като ковра мръсна отстрани. с тези действия с нищо не си полезен на никого, а от безполезни хора нямаме нужда.............
А от корозирали корабчета, които пропускат вода, дали някой има нужда?
А и не плюя, казвам истината просто. Не са се отнесли достатъчно сериозно, както е трябвало. Били са некомпетентни кухи лейки. Не са си пазили царя, както трябва, в шахматната игра щом 3-ма турци са успели да го заловят.Не съм ли прав ве, а?
Последно редактирано от espada : 03-25-2015 на 17:46
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Харитов, защо е имало няколко/не знам колко точно/ руско-турски войни преди тази, която ние наричаме Освободителна? И тези войни са нямали нищо общо с България, между другото.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
да не си помисли, че ще разбере....
Обществото може да е всякакво. Може дори да е прав за това че има неспосбни хора на саможертва, но такива има в целия свят, много са, но трябва да се гледат добродетелите, да се следват правилните пътища. А не да загърбем всичко, да теглим майна на всички, защото били куци, сакати, глупави, страхливи или прочие неосъзнати.... така се превръщаме в абсолютно същите паразити и ускоряваме процеса за всеобщата деградация..
Коя карта по-точно, че бая карти сме сменили от освобождението насам?
Не омаловажавам факта, че са ни освободили и не отричам, че вероятно се е пропагандирало сред войските, че отиват за благородна кауза, но да си говорим, че някой нормален управник ще обяви война и ще жертва хора само за да освободи някакъв си народ, е доста наивно...
Понякога трябва да се каже истината, че страхливците да се опомнят и евентуално да се отърсят. Понякога слабите трябва да бъдат поразявани, че да се мотивират да спрат да биват слаби. Толерантността не помага, просто е като утеха за такъв тип хора. Те са тези, които загърбват, и най- вече теглят майна на себе си повече от всичко друго, което заебават. Такива хора са били фактор за екзекуцията на Левски. Какви добродетели в тях? хахаха
Последно редактирано от espada : 03-25-2015 на 18:02
Espada, говориш много крайно. Да искаш някой да захвърли единствения си живот, е прекалено. Всеки човек трябва да решава за себе си.
То какъв живот е било под робство ве...
http://www.mlachkovshop.com/userfile...oduct_1227.jpg
Те са не са били жизнени така или иначе, просто не са избрали да заживеят. Така излиза накрая.
по твоята тъпа логика, някой човек, който не може да се бие , тормозят го и го мъчат ... трябва да го мачкат до край, за да се научи да се бие и да стане човек от него. Само дето най-много още повече да бръкнат в психиката му - голяма мотивация.. типични приказки на слаб.. само слабия се възползва от по-слабия.
Руснаците винаги са печелили войните с по-лошо и по-малко оръжие и много жертви... Освободителната война не им е била нито първата такава, нито последната. А до колкото помня, Османската империя се е сдобила със съвременно оръжие по време или малко преди войната от някоя от западните страни/май Англия, не съм сигурен/.
![]()
Не става въпрос за възползване ве тъпанар!! ХАХАХАА Ти как мислиш, че се учат да се бият най- добрите? Да не мислиш, че пускат начинаещи срещу начинаещи в първите им тренировки. Хвърлят ги начинаещите на лъвовете, така се разграничават силните от слабите. Не става въпрос за тормоз и агресия, а за изпитания и достойнство. Ако боецът е достоен, след побоя, който ще му нанесат първите пъти, няма да спре да ходи на тренировки,а ако е слаб, ще се скрие при мама. Няма губещ вариант за боеца, който бива изпитаван. Или печели много- става по- силен, или си остава същия, какъвто е бил.
Последно редактирано от espada : 03-25-2015 на 18:15