.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 176
    Цитирай Първоначално написано от espada Виж мнението
    Ставаше въпрос за израстване, не за издигане. Прави разлика, патка придворна. Бизнесмени само, пари и индустрии в главата ти, робот тъп.
    ти си тоя, който иска работи и сучи кат пиявица само за себе си (както сам сподели)

Мега фен Аватара на an7raks
    Кораба май е по- млад от мен, а ако не е- положението му е още по- зле.
    Някъде на 19-20 е, ама е много мъдър! Можеш да научиш всичко за религиите, политиката, историята, живота на животните и много много други важни неща!

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Какво значи да работиш за себе си, как го виждаш? Как мислиш да го реализираш?
    Много ли искаш да ти кажа? Да те удовлетворя ли?

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    ти си тоя, който иска работи и сучи кат пиявица само за себе си (както сам сподели)
    Нищо не разбра ве тъпанар. Парите и материалните блага не ме блазнят, само достатъчно ми трябват, колкото да се поддържам.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Ти само тези имаш, материалист прост. С халосни стреляш само и си мислиш, че целиш нещо. Дари ненужното си имущество на нуждаещи се, че да имаш възможност да се опомниш малко.
    за да си играя на войници както ти го нарече съм се лишил от време много пари срещи с любими хора и какво ли още не

и го правя за да почета тези които са си дали живота за нас и за да помнят младите тяхната саможертва и да знаят че не сме втора ръка хора и сме горд народ

до сега съм дал 80% от това което заработвам и не съм взел нищо насреща

ако искаш на някоя възстановка мога стрелям по теб с бойни патрони
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    системата дегоба
    Нищо не разбра ве тъпанар. Парите и материалните блага не ме блазнят, само достатъчно ми трябват, колкото да се поддържам.
    то като нямаш остава и по друг начин да мислиш
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Така си мислиш. Като достигнеш желаната сума, няма да ти бъде достатъчна и ще искаш още!
    Това го разбрах, тъй като през всичките ти коментари не долових НИЩО, което да отрича наложените ''правила'' в обществото ни. А именно, че не знаеш нито какво искаш, нито къде ще ходиш. Стани тогава като ти знае устата хамал. Пак стигат за потдържане. Не че няма бедни хора, начетени и интелигентни.
    Знаеш ли какъв е единствения начин да не работиш за някой друг пряко или косвено? Като отидеш в джунглата.

Та, теб не ти пука, или тепърва сядаш да мислиш по този въпрос и ти е каша в главата. Тва е. Противоречиш си с всеки коментар. Отклоняваш темата. Бягаш от въпроси.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    за да си играя на войници както ти го нарече съм се лишил от време много пари срещи с любими хора и какво ли още не

и го правя за да почета тези които са си дали живота за нас и за да помнят младите тяхната саможертва и да знаят че не сме втора ръка хора и сме горд народ

до сега съм дал 80% от това което заработвам и не съм взел нищо насреща

ако искаш на някоя възстановка мога стрелям по теб с бойни патрони
    Не послъгваш ли малко за процентите, а? Ако се окажем във война, ти за хора, които не са се родили още, и за непознати сънародници ли ще си даваш живота? Борили са се за собствената си свобода, за тази на близките си и тази на децата си и за надеждата, че тъпанари като теб ще ги разберат и ще последват техния пример, но нали знаеш как се е получило при Левски, с 3-те му пазача, които са го ескортирали към края му, никой не му се е притекъл на помощ. В този момент, дали е мислил, че усилията му да направи бойци от стадо овце са си стрували? Още сме на същия хал в тая държава, народа го е страх да възстане от подтисничеството.
    Дали Левски, ако е на облаците и наблюдава света, не се е отказал да наблюдава нас?
    Последно редактирано от espada : 03-25-2015 на 17:47

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Така си мислиш. Като достигнеш желаната сума, няма да ти бъде достатъчна и ще искаш още!
    Това го разбрах, тъй като през всичките ти коментари не долових НИЩО, което да отрича наложените ''правила'' в обществото ни. А именно, че не знаеш нито какво искаш, нито къде ще ходиш. Стани тогава като ти знае устата хамал. Пак стигат за потдържане. Не че няма бедни хора, начетени и интелигентни.
    Знаеш ли какъв е единствения начин да не работиш за някой друг пряко или косвено? Като отидеш в джунглата.

Та, теб не ти пука, или тепърва сядаш да мислиш по този въпрос и ти е каша в главата. Тва е. Противоречиш си с всеки коментар. Отклоняваш темата. Бягаш от въпроси.
    Много искаш да ти кажа как да работиш за себе си, знам. Ама не заслужаваш да го разбереш от мен. Живота може би ще те научи.

Град
    системата дегоба
    Не послъгваш ли малко за процентите, а? Ако се окажем във война, ти за хора, които не са се родили още, и за непознати сънародници ли ще си даваш живота? Борили са се за собствената си свобода, за тази на близките си и тази на децата си и за надеждата, че тъпанари като теб ще ги разберат и ще последват техния пример, но нали знаеш как се е получило при Левски, с 3-те му пазача, които са го ескортирали към края му, никой не му се е притекъл на помощ. В този момент, дали е мислил, че усилията му да направи бойци от стадо овце са си стрували? Още сме на същия хал в тая държава, народа го е страх да възстане от подтисничеството.
    Дали Левски, ако е на облаците и наблюдава света, не се е отказал да наблюдава нас?

момче нали това ти казах че идеята на това което правя е народа да се осъзнае и да разбере какъв е

и щом мислиш че сме били стадо овце още имаш много да учиш

но нека те питам руските войници дето са дошли да ни освобождават за чия свобода се бият?

до момента обиждаш наред като прост селяк как да повярвам че имаш нещо в главата?

Banned Супер фен
    С парадиране със стари военни униформи и пресъздаване на стари битки нищо няма да направиш, смешник. Само някой като Левски може да обърне нещата за хората тук с военни действия, ама дори и той не е успял в крайна сметка.

но нека те питам руските войници дето са дошли да ни освобождават за чия свобода се бият?
    За к'во ме питаш, ти не знаеш ли? Ако си мислиш, че главната им цел е била да ни освободят и да се прославят като достойни за уважение войни, жестоко се лъжеш.

Град
    системата дегоба
    С парадиране със стари военни униформи и пресъздаване на стари битки нищо няма да направиш, смешник. Само някой като Левски може да обърне нещата за хората тук с военни действия, ама дори и той не е успял в крайна сметка.

За к'во ме питаш, ти не знаеш ли? Ако си мислиш, че главната им цел е била да ни освободят и да се прославят като достойни за уважение войни, жестоко се лъжеш.

ако се видим на живо пак ли ще обиждаш така смело?

може и да не постигна времето ще покаже но поне правя нещо

и повярвай ми самия руски народ го е искал

Banned Супер фен
    ако се видим на живо пак ли ще обиждаш така смело?

може и да не постигна времето ще покаже но поне правя нещо

и повярвай ми самия руски народ го е искал
    Казвам ти, каквото си мисля, но не мога да кажа, че съжалявам, че се обиждаш. Пълен глупак си, наивник тотален, кукла на конци.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Ти от къде знаеш какво е искал руския народ тогава? Социологическо проучване ли си правил?

Град
    системата дегоба
    Казвам ти, каквото си мисля, но не мога да кажа, че съжалявам, че се обиждаш. Пълен глупак си, наивник тотален, кукла на конци.
    същото мога да кажа и за теб

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Ти от къде знаеш какво е искал руския народ тогава? Социологическо проучване ли си правил?
    ами масовите протести в петербург и натиска на руската интелегенция и била причината

+ това съм виждал автентичен дневник на човек участвал във войната

Banned Супер фен
    Народът не го знам какво е искал, няма и значение. Командващата група от хора е действащата в случая. Какво може да са искали? Освен да спечелят нещо за себе си, за какво иначе да рискуват това, да намалее бройката на пешките им? Няма ли да е наивно това? Комунистите на власт по- късно, при нас, от кой мислиш, че са били повлияни? И към кого мислиш, че са били лойални? А иначе след освобождението съм чувал за това, че сме заплатили огромна сума за обезщетение към армията им, за жертвите им.
    Последно редактирано от espada : 03-25-2015 на 18:25

Имало е идея, за освобождаване на славянски народи от поробител. Това е дигало духът на руския народ. Колкото и наборна да е войската.... ако няма дух (или потдържане на някаква оба кауза) - ще се разпадне.

Харитов малко бърка, че можем да се събдим днес. Вярно е, че дори през възраждането не се вдига цяла България, ами много малка част и е имало много предатели, но това се дължи и на благоприятните социални условия в Османската империя. Колкото и да не ви се вярва 19-ти век се появяват хиляди заможни чорбаджии, българи, търговци и тнт.

Сега и да се събудим не можем да променим много неща, защото сме твърде раздвоени и сме на кръстипътя. Ще станем Украйна номер 2.

ами масовите протести в петербург и натиска на руската интелегенция и била причината

+ това съм виждал автентичен дневник на човек участвал във войната
    Можеш ли да подкрепиш твърденията си с факти? Тоя дневник не мисля, че може да докаже каквото и да било.

Град
    системата дегоба
    Народът не го знам какво е искал, няма и значение. Командващата група от хора е действащата в случая. Какво може да са искали? Освен да спечелят нещо за себе си, за какво иначе да рискуват това, да намалее бройката на пешките им? Няма ли да е наивно това? Комунистите на власт по- късно, при нас, от кой мислиш, че са били повлияни? И към кого мислиш, че са били лойални?

знаеш ли какво е шаспо и крнка? с това са били въоражени руските войски в средата на войната им докарват бердани но не са достатъчни и за половината армия а оръдията им са все още бронзови

докато турците са били въоражени с колтове уинчестър ремингтон шнайдер пибоди мартини

да не говорим че са имали вряла и кипяла войска

ти би ли излязал срещу такава армия неподготвен освен ако народа ти не го иска?

Град
    системата дегоба
    Можеш ли да подкрепиш твърденията си с факти? Тоя дневник не мисля, че може да докаже каквото и да било.
    фактите ще намериш в учебника по история

фактите ще намериш в учебника по история
    В червените учебници ли? Не, мерси.

народът до голяма степен се манипулира ...?

Banned Супер фен
    знаеш ли какво е шаспо и крнка? с това са били въоражени руските войски в средата на войната им докарват бердани но не са достатъчни и за половината армия а оръдията им са все още бронзови

докато турците са били въоражени с колтове уинчестър ремингтон шнайдер пибоди мартини

да не говорим че са имали вряла и кипяла войска

И да го иска едва ли бих излязал заради народа. Нали ти разправях за ескортирането на Левски? Колко благодарен е бил народа за неговите заслуги само, а? Майната му на тоз кух народ.

Град
    системата дегоба
    И да го иска едва ли бих излязал заради народа. Нали ти разправях за ескортирането на Левски? Колко благодарен е бил народа за неговите заслуги само, а? Майната му на тоз кух народ.
    всъщност са били трима щото турците не са знаели кого са хванали

а народа е нямало как да знае че е заловен

Banned Супер фен
    Ми що не са го опазили ве, а? Щото са кухи лейки, даже не са осъзнавали, че са толкоз кухи лейки, че без него не могат да се оправят хич, и не са го пазили с живота си и всичките си ресурси, както е трябвало да бъде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си