.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Платове в София

Здравейте съжалявам, ако мястото на темата не е в този раздел
    Искам да попитам хора, които живеят в София или пък са пътували по същата причина до там, дали биха ми препоръчали конкретен магазин или склад за платове. Няма да купувам на едро, търся си плат за бална рокля. В интернет открих 2-3 магазина, чиито каталози ми харесаха - texhouse, platove-bg и райма, но все пак ще се радвам да препоръчате и други.

Мега фен Аватара на Dagichka
    не мисля, че са чаак толкова много магазините за платове. аз веднъж обикалях с най-добрата си приятелка като търсеше плат, има 2 магазина до съдебната палата някъде май бяха, един на графа и още един към христо ботев, за тези се сещам.. като цяло по-добре е да се довериш на шивачката ти, тя знае откъде да си набавя

точно този Райма е на Ботев, и там ще ходя... шивачката ми си пазарува от нашия град, с нея обиколих всички магазини, не си доставя от София и не е към ателие... та сама си търся все пак благодаря

Мега фен Аватара на galaxy29
    дам и аз до съдебната палата на алабин се сещам, те даже са няколко, май само един от тях беше с хубави обаче :д

Супер фен Аватара на pressiana
    Aз съм ходила в един голям магазин за платове на Лъвов мост, казва се Cacadu, потърси го в Google Maps точно къде е, лесно ще го намериш. Има си всичко там, много е хубав :P

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    И аз този щях да предложа. От Лъвов мост като тръгнеш в посока Сточна гара, намира се малко преди Г.С.Раковски

Ох, много ви благодаря! Аз мислех, че cacadu е само за домашен текстил, но ше го имам предвид и благодаря и за подробното описание

Сещам се за Кравай, но не съм влизала. Намира се на Ф.Нансен и Патриарх Евтимий. На Алабин има един, до Съдебната. По Пиротска има доста също.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си