.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Супер фен Аватара на sladura89

Секс с приятел

Здравейте, искам да ви попитам изпитвали ли сте желание да правите секс, с някой добър приятел(става въпрос за приятели момче и момиче)? След като се разбирате добре като приятели се предполага, че може би секса ще е много по-добър от колкото между двама непознати! Изпитвали ли сте любопитството какво ли ще е да правя секс с еди кой си приятел/приятелка и да изгаряте от любопитство да разберете! Втората част от въпроса е към момичетата, защото това при момчетата май липсва до колкото знам. Та защо, ако някое момче ви попадне в графа приятел от там на татък е много трудно или почти невъзможно да ви стане повече от приятел!??

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Аз не съм имала никога желание да спа с приятел. По принцип приятелите ми момчета въобще не ме привличат визуално. Но и не съм напълно съгласна, че щом се разбираш с някого значи и секса ще е 6+. Имаше едно момче, с което иначе много се разбирахме, обаче секса беше далеч от прекрасен. Мнооого далеч. Любопитство за секса с приятел не съм изпитвала, защото както казах, приятелите ми визуално не ме привличат. Трудно е от "приятел" да стане нещо повече, защото щом е навлязъл в тази графа, значи не съм го харесала като друго.

Повече от фен Аватара на hAwk_eye
    Ае стига колко такива теми ще публикуваш?Не знаеш ли как се борави с търсачката???

Цитирай Първоначално написано от hAwk_eye Виж мнението
    Ае стига колко такива теми ще публикуваш?Не знаеш ли как се борави с търсачката???
    Да преди да я публикувам проверих в търсачката, и ако твърдиш, че темата се повтаря то тогава ми покажи къде е другата такава!

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    .....Но и не съм напълно съгласна, че щом се разбираш с някого значи и секса ще е 6+. Имаше едно момче, с което иначе много се разбирахме, обаче секса беше далеч от прекрасен.........Трудно е от "приятел" да стане нещо повече, защото щом е навлязъл в тази графа, значи не съм го харесала като друго.
    Благодаря за разяснението за разбирането и секса! Питам понеже не съм имал такъв опит, а ми е интересно........ При момчетата е по-различно дори и да е в графа приятел, ако приятелката поиска секс от момчето повечето мисля, че биха се съгласили, защото хем ще направят услуга на приятелката си, хем не е нужно да е мис вселена за да си легнат с нея, просто дето се вика трябва да си паснат в секса!
    П.П. А пък и за да правят секс не е нужно да има кой знае колко сериозни чувства, а просто желание за задоволяване както и привличане, страст, желание и т.н.
    Последно редактирано от sladura89 : 03-25-2015 на 19:24

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Благодаря за разяснението за разбирането и секса! Питам понеже не съм имал такъв опит, а ми е интересно........ При момчетата е по-различно дори и да е в графа приятел, ако приятелката поиска секс от момчето повечето мисля, че биха се съгласили, защото хем ще направят услуга на приятелката си, хем не е нужно да е мис вселена за да си легнат с нея, просто дето се вика трябва да си паснат в секса!
    Къде живееш?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    .

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    .
    +1
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Защо да е само към момичетата.. и при мен май и при всички си важи това, ако някое момиче не те кефи физически ти остава просто приятел форевер, тва си важи и при мене. Ти си луд.. не бих и направил услуга ако не ме привлича, кви услуги те гонят :д има си платени услуги.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Защо да е само към момичетата.. и при мен май и при всички си важи това, ако някое момиче не те кефи физически ти остава просто приятел форевер, тва си важи и при мене. Ти си луд.. не бих и направил услуга ако не ме привлича, кви услуги те гонят :д има си платени услуги.
    Платените услуги са за тарикатите!
    Аз пък лично бих, защо ако ти е в графа приятели значи задължително, че не те кефи визуално, може отсрещната страна да не е проявила интерес към теб или просто ти да не си опитал да я свалиш, гледал ли си сериала "Приятели"?
    А и секса си е секс защо трябва да те кефи визуално, ако не те кефи има толкова по-малък шанс да се появят чувства!
    Защо двамата да не си правят взаимна услуга, а да спомагат секса да се превърне в търговска дейност и да пълнят черните каси на разни тарикати, които правят пари от въздуха едва ли не? За съжаление капитализма ни скапа от всякъде мисленето, решихме че за всяко нещо трябва да се плаща и за всяко съществуващо нещо е нужно да се искат пари как ли живеехме преди да се появи капитализма и материализма!!!
    П.П. Дето има една поговорка без пари вече и тате на мама не дава!
    Последно редактирано от sladura89 : 03-25-2015 на 21:52

Сигурно скоро ще искате и пари за съвет, пари за усмивка, пари за това, че дишаме въздуха! Успех и дано премахнем този скапан материализъм!

Повече от фен Аватара на hAwk_eye
    Да преди да я публикувам проверих в търсачката, и ако твърдиш, че темата се повтаря то тогава ми покажи къде е другата такава!
    Ще я намеря и ще получиш доживотен IP бан искаш ли?

Цитирай Първоначално написано от hAwk_eye Виж мнението
    Ще я намеря и ще получиш доживотен IP бан искаш ли?
    Не знаех, че за пускане на тема се получава доживотен ИП бан, ама благодаря, че ми споделихте господин администратор! Няма такава тема търсил съм!
    П.П. Внимавай как заплашваш с бан да не взема да се оплача!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    sladura89, какво не ти е наред?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    sladura89, какво не ти е наред?
    Всичко си ми е наред, защо трябва нещо да не ми е наред?

Супер фен Аватара на shmatarok
    Сериозно ли си на 26?

Град
    Bulgaria
    Защото оставам с впечатлението,че никой не ти пуска. Явно има някаква причина. Да оставим интелектуалните ти проблеми, това не е фактор за повечето, чудя се какво още не ти е наред...

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Сериозно ли си на 26?
    Ми на толкова съм ти на колко очакваш?

Защото оставам с впечатлението,че никой не ти пуска. Явно има някаква причина. Да оставим интелектуалните ти проблеми, това не е фактор за повечето, чудя се какво още не ти е наред...
    Е на този въпрос жените трябва да отговорят, аз няма как да знам защо се държат така! Като бях малък всички ми се лепяха, сега точно обратното!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ми на толкова съм ти на колко очакваш?
    Нещо в границите 12-14.

Съветът ми е да вземеш да се концентрираш над някоя друга сфера от живота си, не върху това да си намериш приятелка за секс, неангажираща връзка, някоя мома, която ще ти пусне безплатно или каквото и да е там, защото от 20 мин си разцъквам във форума и това е сигурно четвъртата тема, в която се обясняваш някакви такива неща, без да броя, че си я и пуснал.

Град
    Bulgaria
    Може би все пак интелектуалните ти проблеми са по-големи. Или имаш трета ръка/ шести пръст на ръката/ цирей на челото? Нещо..?

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Нещо в границите 12-14.

Съветът ми е да вземеш да се концентрираш над някоя друга сфера от живота си, не върху това да си намериш приятелка за секс, неангажираща връзка, някоя мома, която ще ти пусне безплатно или каквото и да е там, защото от 20 мин си разцъквам във форума и това е сигурно четвъртата тема, в която се обясняваш някакви такива неща, без да броя, че си я и пуснал.
    Ми не знам на личната ми карта пише 26! Това, че всеки човек е различен не може по писането да му определиш възрастта!
    Ами човек търси това, което не получава и много силно му се иска, а е друг въпрос защо обикновено не получава това, което иска и не иска това което му се предлага! Ами прекалената липса на секс не се отразява добре на никой за това не се учудвай на странното ми поведение!

Може би все пак интелектуалните ти проблеми са по-големи. Или имаш трета ръка/ шести пръст на ръката/ цирей на челото? Нещо..?
    Нищо такова нямам, ако искаш да се увериш с очите си? Всичко си ми е на мястото.
    П.П. Има хора в двете крайности такива на които никой не иска да им пусне без видима причина и такива дето не могат да изгонят мацките от себе си каквото и да правят ги привличат като магнит явно нещо няма баланс в нещата!

Сподели една твоя снимка тука да видим, дали както твърдиш всичко си ти е наред?

Аз като гледам по форума никой не си е с реалните снимки и аз нямам намерение да го правя, ако някой желае да ми пише на лично или да разменим ФБ и ще ме види!

Виж приятел, кой е с реални и кой не мене тва не ме вълнува, лъжат себе си не мен или някой друг, а колкото до теб 200 години без секс да седиш, не ме е жал за хора като теб, и то само заради една единствена причина, щото сам не искаш да си помогнеш, а такива безнадеждни случай като теб по-добре да си теглят въжето и да ги няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си