.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от marin_9867 Виж мнението
    Виж приятел, кой е с реални и кой не мене тва не ме вълнува, лъжат себе си не мен или някой друг, а колкото до теб 200 години без секс да седиш, не ме е жал за хора като теб, и то само заради една единствена причина, щото сам не искаш да си помогнеш, а такива безнадеждни случай като теб по-добре да си теглят въжето и да ги няма.
    Мхм нещо ми изглеждаш неуравновесен посещавал ли си скоро психолог момко?
    Ми то това е най-лесното някой да си сложи въжето, ама не е това начина, това е за страхливите и слабите!
    Мисли малко преди да пишеш глупости! Хич не ме вълнува за кой ти е жал и за кой не е явно си егоист мислещ само и единствено за себе си, лека вечер ти пожелавам и да узрееш малко!

Хаха много си ми смешен стия лафчета дето си ги чел във гоогле-то

Цитирай Първоначално написано от marin_9867 Виж мнението
    Хаха много си ми смешен стия лафчета дето си ги чел във гоогле-то
    А ти твоите от къде ги знаеш от детската градина ли!

Повече от фен Аватара на obicham69
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Здравейте, искам да ви попитам изпитвали ли сте желание да правите секс, с някой добър приятел(става въпрос за приятели момче и момиче)?
    зависи как изглежда тази приятелка, ако е готина защо не?

След като се разбирате добре като приятели се предполага, че може би секса ще е много по-добър от колкото между двама непознати!
    едва ли едното има общо с другото

Та защо, ако някое момче ви попадне в графа приятел от там на татък е много трудно или почти невъзможно да ви стане повече от приятел!??
    защото не разсъждават с п*ките си както момчетата и успяват по-добре да се владеят, дори много да ги сърби устояват на желанието за почесване, същото е и с гаджетата на приятелките им, като разберат че някоя приятелките им е тръгнала с някой дори да го харесват им става персона-табу и колкото и да им се иска да ги изчукат успяват да се устискат

Цитирай Първоначално написано от obicham69 Виж мнението
    зависи как изглежда тази приятелка, ако е готина защо не?

едва ли едното има общо с другото

защото не разсъждават с п*ките си както момчетата и успяват по-добре да се владеят, дори много да ги сърби устояват на желанието за почесване, същото е и с гаджетата на приятелките им, като разберат че някоя приятелките им е тръгнала с някой дори да го харесват им става персона-табу и колкото и да им се иска да ги изчукат успяват да се устискат
    Благодаря за смислените отговори!
    П.П. След като ги сърби какъв е смисъла да се стискат и да се владеят това си е мъчение!

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Втория ти въпрос не се отнася за всички. Някои биха 6пали с приятел. То си е до човек... Пък и няма нищо лошо. Може би хората, които не искат да го правят с приятели е за да не развалят приятелството или да не се изложат.

Цитирай Първоначално написано от MonnyMonsterr Виж мнението
    Втория ти въпрос не се отнася за всички. Някои биха 6пали с приятел. То си е до човек... Пък и няма нищо лошо. Може би хората, които не искат да го правят с приятели е за да не развалят приятелството или да не се изложат.
    Аз също бих спал с приятелка стига да се съгласи!

Мега фен
    Град
    <3
    Изпитвали ли сте любопитството какво ли ще е да правя секс с еди кой си приятел/приятелка и да изгаряте от любопитство да разберете!
    Разбира се. И съм разбирала. Мисля, че ако ти минават такива мисли и на въпросния приятел също, е просто неизбежно. Друг е въпроса дали е наистина, ама наистина приятел, или просто човек, с който споделяте еднакви виждания, с който се забавлявате и т.н.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Разбира се. И съм разбирала. Мисля, че ако ти минават такива мисли и на въпросния приятел също, е просто неизбежно. Друг е въпроса дали е наистина, ама наистина приятел, или просто човек, с който споделяте еднакви виждания, с който се забавлявате и т.н.
    Интересно и на мен ми се иска да разбера, ама за сега не се е отворила такава възможност!

Супер фен Аватара на Юлиян
    Здравейте, искам да ви попитам изпитвали ли сте желание да правите секс, с някой добър приятел(става въпрос за приятели момче и момиче)? След като се разбирате добре като приятели се предполага, че може би секса ще е много по-добър от колкото между двама непознати! Изпитвали ли сте любопитството какво ли ще е да правя секс с еди кой си приятел/приятелка и да изгаряте от любопитство да разберете! Втората част от въпроса е към момичетата, защото това при момчетата май липсва до колкото знам. Та защо, ако някое момче ви попадне в графа приятел от там на татък е много трудно или почти невъзможно да ви стане повече от приятел!??
    ТОЙ ЩЕ ОДГОВОРИ НА ВСИЧКИТЕ ТИ ВЪПРОСИ!!!
    https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hp...2a&oe=55A3FA34

Мега фен Аватара на baby_baby
    Щом ми е приятел значи аз го приемам само за такъв нищо повече

Супер фен Аватара на Юлиян
    радвам се да го чуя

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Щом ми е приятел значи аз го приемам само за такъв нищо повече
    Това какво ще рече, че не е привлекателен няма привличане или какво? Няма лошо да се преспи и с приятел!

Мега фен Аватара на an7raks
    Това какво ще рече, че не е привлекателен няма привличане или какво? Няма лошо да се преспи и с приятел!
    Значи, че момичетата имат само приятелКИ. А малко момичета се възбуждат от приятелките си...

http://www.teenproblem.net/a/1-lubov...-seks-redovno/ >>Защо трябва да правиш секс редовно

До какво води липсата на секс?>>

Прочети още на: http://www.teenproblem.net/a/1-lubov...psata-na-seks/

Е нещо интересно?

Сексът между приятели не е добра идея.

Цитирай Първоначално написано от RokliOnline Виж мнението
    Сексът между приятели не е добра идея.

Брей от толкова много жени ни една да не иска неангажираща връзка или friends with benefist много странна работа!?

Мега фен Аватара на draid
    Интересно и на мен ми се иска да разбера, ама за сега не се е отворила такава възможност!
    Ако изглеждаше като десерта щеше да ти се отваря постоянно.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ако изглеждаше като десерта щеше да ти се отваря постоянно.
    Е, че аз не изглеждам ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си