Здравейте на всички ,моята история е малко сложна..Вече повече от половин година съм разделена с момчето ,с което бях 4години.Той беше от този тип които само забраняваха ,ревнуваха до полуда,удряха и т.н...Първите 2години минаха изцяло в тормоз спрямо мен.Не смеех да кажа на родителите си защото ме заплашваше, че ще им каже неща,който не исках да знаят..Но се стигна и до този момент,имаше разправии,полиция.Всичко спря за момент,но аз след месец разбрах че е в болница и отидох да го видя. Събрахме се пак след около половин година(знам ,че беше огромна грешка) и бяхме заедно до преди 7-8 месеца(демек около 2години още) .. малко по-добре бяха нещата 2рия път, но всеки ден ме лъжеше за нещо и аз разбирах от 3ти човек,но той разбирасе отричаше да е така.Както и да е след като последно се разделихме окончателно , първите месеци се чувахме по телефона ,той ми се молеше и извиняваше ,но аз този път си държа на моето и няма да се върна при такъв човек.Не се виждаме изобщо.Последно му дигнах ден -2 преди Нова Година .До ден днешен не му вдигам,не му пиша , все едно не съществувам ,а той не спира почти всеки ден да звъни и пише смс-и колко ме обичал и т.н. В последно време седи след работа пред нас и ме чака.Разбира се нито слизам нито нищо. С две думи от около 7-8 месеца не сме се виждали , и от около 3 не сме се чували , след тия 3 месеца няма и следа от мен , но той продължава.Не искам да се забърквам пак с полиции,не искам родителите ми да се притесняват пак заради мен . Баща ми след като научи какво ми е правил ,беше буквално в шок..никога не го бях виждала така ,плачеше ,че е допуснал някой да ме тормози ,взимаше хапчета и какво ли не .Не искам всичко това да се повтаря. А знам че отида ли сама в полицята и го викнат , първото нещо което бившия ми ще направи ще е да се обади на родителите ми .. и цялата история започва на ново .. не знам какво да права ..никакво внимание не му обръщам а той вече повече от половин година не ме оставя...