Много ви благодаря за отговорите. Няколко човека казаха да кажа на баща ми да го сплаши , е истината е че това просто няма как да стане .Него не го е страх от никого .Знаят си го и в полицята .... Когато се караха баща ми започна с много добър тон и подхождаше към него както трябва,а той даже излезна с пръчка готов да го удари .След като си поговориха онази вечер ,бившия ми започна още повече да заплашва вече не само мен ,а и семейството ми- че ще ни запали колата ,апартамента и сякви такива за това се стигна до полиция.Но това беше преди 2 години и повече .. А аз тъпата след такова нещо се върнах при него.. нямам думи аз самата не мога да си го простя ..просто знаеше как да ме манипулира и аз влюбена .. в мен е вината знам,но сега всякаш си отворих очите за всичко .. по-добре по-късно ,отколкото никога все пак..
TheDeath каза ,че ще си намери друга.. и аз се надявам може би на това.Ще ме боли , но така ще е по-добре.Преди седмица ми написа смс който гласеше " Липсваш ми много , не мога да бъда с друга какво ли не опитах " .. Според мен докато има чувства към мен няма да ме остави ,която и да си хване...
В доста кофти ситуация съм в момента и много се надявам да спре от само себе си ..