- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздялата
Здравейте.Преди 2 дни се разделихме с гаджето.Така или иначе живее в друг град далечен от моя.По цял ден си говорихме в социалните мрежи и по телефона и аз се превързах много.Как да го забравя или да се опитам някак да оправя нещата?Не ми е лесно много съм объркана ,но не ми се иска да е завинаги раздялата....Той не е изтрил номера ми все още това дали означава или не нещо..?
Няма да ти е лесно да го забравиш, щом си се привързала толкова. Особено ако ти липсва достатъчно житейски и емоционален опит. Ако продължавате да поддържате контакт от време на време, също.
Welcome to the Jungle...
И всяка една раздяла дава възможност за ново начало, отваря вратата на нещо по-добро, което може да ти се случи.
Най-удачно е според мен да си намериш някакво занимание, да си запълваш времето, през което си си писала с него, с нещо друго, просто да не мислиш толкова много за него. Не е лесно, но не е невъзможно.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Каква ти раздяла, след като доколкото разбрах от прочетеното, дори не сте се виждали?
Minal sum prez absolutno sushtoto i vposledstvie sreshtnah mnogo po dobro i krasivo momiche ot moia grad i veche sme zaedno ot 3 godini i polovina i sme mnogo shtaslivi,a sega se chudia kak moje da sum hodil vobshte s bivshata mi koiato dori ne me ceneshe... Ako imash nujda ot poveche pomosht ili suveti eto skypa mi : aura_clan_member