Zdraveite,napravih registraciq predi malko, neznaq s kogo da spodelq veche.Az sam na 24 godini momiche, ot dve godini jiveq v Kipar, zapoznah se s edin kiparec I ot godina I dva meseca jiveem zaedno. Toi e na 30god.no vsqkash e s akal na 10godishen vse oshte.Prosto problema e che toi nikoga ne me e priemal kato neshto vajno v negoviqt skuchen jivot, ne e mil s men nemi e kazval che me obicha, naprotiv dori che ne me obicha. Nikoga ne izlizame zaedno, edinstveno toi ako izliza izliza sam,az dori I sama nemoga, dlajna Sam da si sedq vav vkushti da gotvq I chistq edinstveno. Toi me ima kato negova priqtelka, seeks pravim v sedmicata tri-chetiri puti koeto e normalo,no celuvki samo I edinstveno togava ima,prez drugoto vrème dori I po buzata nqma,he obicha da go pregrushtam buta me vseki pat kogato se opitam,vse pak imam nujda ot malko laski. Gonil me e za gluposti nqkolko pati zaneshto nepochisteno ili che Sam my pratila sms kogato e bil na van. No az nqmah tazi sila da so tragna, dori sled vsichko tova az go obicham, predi sedmica so vzeh bilet za Balgariq za 4 April. I sam vzela reshenie da se pribera,razbiram che nemojem da sme zaedno,no znam che shte mi lipsva mnogo I neznaq, neznaq kakvo da pravq,mnogo sam tajna, a toi dori nemu puka che shte so tragvam, I tova dali Sam tajna ili ne, nego ne go zasqga.mnogo mi e trudno.