Наистина ми се ще да ти помогна с някакъв съвет поне, но не мога, защото не съм преживявала това. Съжалявам. Аз единствено мога да се поставя на твое място. Какво значи, че си го мотивирала да изкарва повече пари, които да харчи по теб, а същевременно не иска да те държи вързана и не иска да го чакаш? Ако и тук изкарва някакви пари, които стигат на него, за да живее нормално и да си посреща разходите, итс оукей. Ти така или иначе вероятно не си го блъскала по главата да ти дава парите си, не си го задължила. Да те държи вързана за мен поне не означава да го чакаш, щото реално той не те блъска по главата, викайки „per-dead, чакай ме там! Аз ида!“. Смисъл... ти си чакаш някого/нещо, защото така си преценила, любовта не връзва, деазнам. Поне не го приемам като връзване.
За мене тоя човек си противоречи здравата.
Ако приемеш, че избора му е бил любов-(повече)пари, то той вече си е избрал парите, съответно аз лично не бих стояла във връзка с него, а и не бих чакала да се прибере, за да се съберем отново.
Съвсем друга бира е ако тук няма работа/не може да си намери, съответно не взима и пукната стотинка.