- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с хемороидите
Този случай е крайно деликатен. Срам ме е да споделя на някой приятел и за това реших, че може би вие ще ми помогнете. Намерих най- после и аз момичето на живота си и искам да правим секс. Ходим вече от 10 месеца, но тя упорито се дърпа да консумираме нашата връзка. Бях и споделил влечението си към аналния секс и реших, че това я кара да не иска, защото я е страх. Оказа се обаче, че проблема е друг. Тя имала хемороиди и се страхувала да ми се отдаде. Има и още. Аз също имам хемороиди и се страхуваме да не си обменим някакви бактерии и да стане още по -зле. Също така, обичам при секс да ми стимулират аналната хълка с пръсти, а нея май ще я е гнус. Изобщо, пълно отсъствие на хармония в сексуален план между нас има и това ме кара да се чувствам зле. Какво да правя?
Последно редактирано от giosterica99 : 03-24-2015 на 22:19
В тоя случай освен да посещаваш някой бивш затворник да ти масажира халката,а момичето да си хване свестно момче и да си прави нормален секс нищо не мога да те посъветвам бро....
^^ Що за глупости?
Тези работи не се ли лекуват? ;?
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Отидете и двамата на лекар!!! Не е срамно!Много хора имат подобни болести
Точно това оправа хемороиди. Да си чувал за обратен с такива? Оправяйте се отзад и бъдете щастливи![]()
Така го написа все едно че имат неизличима смъртоносна болест и до дни ще са с опасност за живота.Освен доктора да им направи и на двамата анално изследване с пръстче,4-ри пръста,юмрук,ръка,цялото тяло,цялия персонал! и да им направи хемороидите колкото Марс няма какво да стане друго.
Алтернативната медицина е всеки ден колкото се може повече подмиване със СТУДЕНА вода.И аз съм имал не е срамно,защото всеки 3-ти е страдал от хемороиди.
Няма да е зле и да си променят хранителния режим когато им дойдат на гости хемотата![]()
![]()
![]()
Де да можеше да си размениш мозъка с някоя маймуна, неминуемо щеше да поумнееш.