Здравейте, преди време бях пуснал тема относно едно момиче което харесвам. За мой късмет се оказа, че чувствата били взаимни. Всъщност, съм я виждал че ме гледа втренчено и тн., дори ме поздрави няколко пъти и всеки път ми се усмихваше. За жалост вече не можех да я намеря на обичайните места където ходи. Аз и се усмихвах също, но това трая едва 2-3 дни. Тъкмо си мислех да я попитам дали се познаваме и да завържа някакъв разговор и БАМ: с един "приятел" вървим в коридора и тя ми се усмихва. Следващото междучасие се повтаря и веднага след като се разминаваме, него го напушва зверски смях: как може да те харесва толкова неоформено и грозно момиче. Искам да добавя, че тя не блести с красота или с фигура, но това не ми пречи. След това ебавките продължават, присъединява се още едно момче, което се смее гадно :@ аз обяснявам, че не е толкова зле и не споделям че я харесвам. Резултатът: момичето разбира всичко, садва много, спира дори да ме поглежда. ФАК. Но из фб има само някви постове за паранои от момче от нейна страна. Не съм си и мислил, че някога ще бъда обект на подобно нещо, но ето на... Аз все още имам симпатии, но не знам за нея. Все едно нищо не се е променило. Тук идва момента за гадното хорско мнение. Консултирах се с обкръжението ми от истински приятели и общо взето мнението им за нея е 50 на 50. Повечето не се интересуват толкова от това как изглежда. Съветват ме да бъда щастлив. Но, дори и хипотетично да тръгнем, ще има виж те го пък този с каква ходи. Ако пак ми "проговори'' няма да изпусна шансът, но дали ще стане е въпросът. Имате ли някакви идеи да си върна контактът с нея? Благодаря предварително.
Последно редактирано от tochko : 03-26-2015 на 14:26