- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Късно ли е?
Не, аз не съм много хубав или кой знае колко оформен. Много сме далече от "недостойни" един за друг помежду си, а напротив приличаме си. Нещата със съучениците ми все повече се задълбочават и понякога ме е яд защо изобщо дружа с тях. Сигурно вече няма да стане нищо с нея защото тя взе да слага някви работи по корицата си, че и е жал за "него", че бил изпусна шанса си. От друга страна пак срещаме погледи и просто не знам какво да мисля. Аз съм пълен нещастник. Яд ме е, че изпуснах такова момиче заради моите приятели и нерешителност. :@ отново съм Forever alone
Последно редактирано от tochko : 03-27-2015 на 11:54
Oди си прасни една плесница, че се държиш като момиче.
Престани да си вкарваш филмите, заеби кориците, песните които поства. Повярвай ми, тя те харесва, щом я заговориш веднага ще си промени настроението и ще забрави всичко свързано със " изпуснати шансове" и т.н.
Така че няма какво да те е яд, ами я заговори. Вярвам, че и останалите потребители ще те посъветват същото /тези които ти мислят доброто/.
Та гледай следващият ти коментар да е свързан с това как вече си я заговорил, а не пак да хленчиш.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN