.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен

Нелегални уиндолси.

Здравейте, бях в една pc зала в София.Та се изнервих , че нали уж е забранено внасянето на храни и напитки отвънка , пък доста хора си внасят-хляб,шоколад ,туй онуй нз . И един , който е редовен клиент на залата нещо се изнерви ,че не съм му дал пари да си купи кафе, да го черпа бира и т.н , и нещо почна да разправя на шефовете, че съм си внасял бозичка,вафлички и някви такива работи отвънка(а вътре в залата избора е доста малък и е скъпичко, за пример не се продава минерална/изворна вода от 1,5л, а само по 0,500мл на безбожна цена). Та шефовете(които са почти постоянно там) ми направиха забележка, че няма да ме пуснат следващия път като си внеса нещо, я бозичка, я вафличка ... , таже ми взеха останалата вода в шишето(1,5л), да не я пия докато съм в залата... Издребняват за глупости ,пък други си внасят хляб,салам,сирене и нищо ... Ахахахахах. Та мисълта ми е , може ли да ги report-на понеже уиндолсите на компютрите са нелегални(от къде пари по 200лв за оригинални уиндолси и още за ms office и други работи ...)??? Да ги глоби съответната институция с 500-1000-3000лв или поне да платят рушвет от 500лв на проверяващия????
    Последно редактирано от koko95 : 03-26-2015 на 20:47

Супер фен
    UP

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Ако държиш на бой, от теб си зависи. Имам познат, който държи двайсетина зали, знам той как би реагирал, ако някъв като теб почне много да клюкари, дано нямаш нищо против мъжката любов.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ако държиш на бой, от теб си зависи. Имам познат, който държи двайсетина зали, знам той как би реагирал, ако някъв като теб почне много да клюкари, дано нямаш нищо против мъжката любов.
    Не стига ,че 1 час по-малко цъках днеска заради сменяването на времето... Ще си клюкаря колкото си искам...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Замисли се дали имаш нужда от толкова цъкане на първо място, голям излишен разход на време е.

Супер фен Аватара на nexttt
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Не стига ,че 1 час по-малко цъках днеска заради сменяването на времето... Ще си клюкаря колкото си искам...
    Щом ще си клюкариш,колкото си искаш, какъв е смисълът на темата ?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ти спиш ли в тази зала? Нямаш ли компютър с интернет у вас?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nexttt Виж мнението
    Щом ще си клюкариш,колкото си искаш, какъв е смисълът на темата ?
    Ами не знам къде да отида, да докладвам интернет залите и да ги глобят, и дали изобщо някой ше се занимава...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ти спиш ли в тази зала? Нямаш ли компютър с интернет у вас?
    Omg,само някви изпаднали смръдливковци спят по пс залите... Имам компютър у нас, но повече от цс 1.6 не му върви ахахахахах и gta san andreas+fifa 08-09 ахахахаха ...А и в пс залите е по-готино, цъкам с хора.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Замисли се дали имаш нужда от толкова цъкане на първо място, голям излишен разход на време е.
    Аз така и така си губя времето постоянно...А и наще ми го губят, така че не ми пука , поне докато не се изнеса в собствено жилище, без идиоти,които да ми губят времето и компа ми да не забива, а да е супер мощен xeon с 16гб рам и 4гб видеокарта 512бита .

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Пълно е с no lifer-и като мене в пс залите, в София ...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    намери си гадже
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Аз така и така си губя времето постоянно...А и наще ми го губят, така че не ми пука , поне докато не се изнеса в собствено жилище, без идиоти,които да ми губят времето и компа ми да не забива, а да е супер мощен xeon с 16гб рам и 4гб видеокарта 512бита .
    И кое смяташ,че няма да ти губи времето ?
    Намери си работа,за да бъдеш независим и да си купиш всичко това,което искаш.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    намери си гадже
    Няма смисъл,ще си губи времето,явно

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ти си неспасяем случай!
    заслужаваш си съдбата

Супер фен
    намери си гадже
    Как?

Супер фен
    И кое смяташ,че няма да ти губи времето ?
    Намери си работа,за да бъдеш независим и да си купиш всичко това,което искаш.
    Намери ми ти като си толкова умен/умна моля. Аз работя ,но не изкарвам много ,тъй като в БГ плащат адски малко и работим за стотинки горе-долу...

Град
    системата дегоба
    Как?
    няма да ти кажа как но като си намериш за сефтето ще съм там да ти давам акъл спокойно няма да си сам
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Намери ми ти като си толкова умен/умна моля. Аз работя ,но не изкарвам много ,тъй като в БГ плащат адски малко и работим за стотинки горе-долу...
    В предположение,че живееш при вашите и нямаш много разходи,вместо да си даваш парите за зали,може да спестиш. А си и без висше образование,така че не очаквай да печелиш милиони..

Град
    системата дегоба
    В предположение,че живееш при вашите и нямаш много разходи,вместо да си даваш парите за зали,може да спестиш. А си и без висше образование,така че не очаквай да печелиш милиони..
    какво общо има висшето с размера на печалбата?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    какво общо има висшето с размера на печалбата?
    и аз тва се запитах

За висшистите в Бг има цяла поредица вицове бе next

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си