.
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Threaded View

Супер фен

Нелегални уиндолси.

Здравейте, бях в една pc зала в София.Та се изнервих , че нали уж е забранено внасянето на храни и напитки отвънка , пък доста хора си внасят-хляб,шоколад ,туй онуй нз . И един , който е редовен клиент на залата нещо се изнерви ,че не съм му дал пари да си купи кафе, да го черпа бира и т.н , и нещо почна да разправя на шефовете, че съм си внасял бозичка,вафлички и някви такива работи отвънка(а вътре в залата избора е доста малък и е скъпичко, за пример не се продава минерална/изворна вода от 1,5л, а само по 0,500мл на безбожна цена). Та шефовете(които са почти постоянно там) ми направиха забележка, че няма да ме пуснат следващия път като си внеса нещо, я бозичка, я вафличка ... , таже ми взеха останалата вода в шишето(1,5л), да не я пия докато съм в залата... Издребняват за глупости ,пък други си внасят хляб,салам,сирене и нищо ... Ахахахахах. Та мисълта ми е , може ли да ги report-на понеже уиндолсите на компютрите са нелегални(от къде пари по 200лв за оригинални уиндолси и още за ms office и други работи ...)??? Да ги глоби съответната институция с 500-1000-3000лв или поне да платят рушвет от 500лв на проверяващия????
    Последно редактирано от koko95 : 03-26-2015 на 20:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си